Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoahı beğenmeyenler var forumda şaşırarak okuyorum yorumlarını marceloyu alsak ona da çamur atarlar eminim

Aslolan Galatasaray'dır

Beğenmemek değil.

Asamoah vs diğer önemli kulüplerin sol bekleri arasında ahım şahım fark yok. Bu yüzden ben Galatasaraysam Juvenin kapısında 2 ay dilenci gibi beklemem diyorum!!

Eğer eşek değil de takım planlaması yapan ciddi bir antrenör veya kulüpsem Asamoah olmazsa ölüp intihar etmek veya sezona Carole ile başlamak yerine çoktannn Asamoahın alternatifini profesyonelce daha önce belirlediğimden b planını devreye sokmuştum" diyorum. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kaldı huuuuu diyorum, 8 eylül bizde ama demeyin çünkü 1 eylülden sonra kulüplerin elinden ne 1., ne yedek solbeki alabilirsin alsan alsan o kulübün Tarığını, Donkunu, Cavandasını alabilirsin diyorum !!!

Bilemem anlatabildim mi ?

EPL'de 1.3 Trilyon Euro harcanmış transfere, çoğu küçük ülkenin yıllık gelirinden yüksek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet transfer deadline'a yaklasiyoruz transfer bombalari patliyor

Bence ezeli rakip ama ebedi dostumuz Fenerbahce'ye bu zor günlerinde yardim da bulunmaliyiz. Onlarin ihtiyaci tam olarak orta sahada oyunun iki yönünü de iyi oynayan ve gerek kilit pas gerek uzun paslar ile arkadaslarini en kisa sürede efektif bir sekilde topla bulusturan bir oyuncu.

Bu kivama tam tamina uyan Selcuk Inan ile kendilerine ebedi dostumuz olarak kücük bir jestte bulunarak Selcuk'u transfer etmelerine izin vermeliyiz. Hem oyunun sikistigi an duran top ile macin gidisatini degistirecek kaliteye sahip hem de orta sahadaki direnci ile Josef ve Ozan dan sonra Pogba etkisi yaratacak kaliteye sahip.

Mutlaka düsünülmeli.

Yabancı kaleci alacakmışız diyorlar . Kadroda 3 kaleciden biri Türk olmak zorundaymış . İki yabancı + Eray yazılacak herhalde kadroya

Bence ezeli rakip ama ebedi dostumuz Fenerbahce'ye bu zor günlerinde yardim da bulunmaliyiz. Onlarin ihtiyaci tam olarak orta sahada oyunun iki yönünü de iyi oynayan ve gerek kilit pas gerek uzun paslar ile arkadaslarini en kisa sürede efektif bir sekilde topla bulusturan bir oyuncu.

Bu kivama tam tamina uyan Selcuk Inan ile kendilerine ebedi dostumuz olarak kücük bir jestte bulunarak Selcuk'u transfer etmelerine izin vermeliyiz. Hem oyunun sikistigi an duran top ile macin gidisatini degistirecek kaliteye sahip hem de orta sahadaki direnci ile Josef ve Ozan dan sonra Pogba etkisi yaratacak kaliteye sahip.

Mutlaka düsünülmeli.

Üstelik duran topta kullanıyor

Deadline Day'in en büyük transferi Bale olacak gibi duruyor. Bence Zidane son 3 maçından sonra gözden çıkarmıştır, Lucas Vazquez bile Bale'dan daha etkiliydi oyuna girdiğinde. 140-150 milyona Manu'ya gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5QWPRz.jpg

antalyaya kac tane oyuncumuz ayni anda basar sizce gencler ne diyorsunuz bu ise

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Harbiden Sinan Bolati niye almiyoruz biz o kadar kotude degildi bizim sampiyon oldugumuz senede. Yedeklerde zirlamaz, maasida dusuk veririrz, bonservisi maksimum 500 bin euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt