Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.724
- 25.002
- 3.343
Cenk'in sürprizi sol bek almamak değildir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoahı beğenmeyenler var forumda şaşırarak okuyorum yorumlarını marceloyu alsak ona da çamur atarlar eminim
Aslolan Galatasaray'dır
Bence ezeli rakip ama ebedi dostumuz Fenerbahce'ye bu zor günlerinde yardim da bulunmaliyiz. Onlarin ihtiyaci tam olarak orta sahada oyunun iki yönünü de iyi oynayan ve gerek kilit pas gerek uzun paslar ile arkadaslarini en kisa sürede efektif bir sekilde topla bulusturan bir oyuncu.
Bu kivama tam tamina uyan Selcuk Inan ile kendilerine ebedi dostumuz olarak kücük bir jestte bulunarak Selcuk'u transfer etmelerine izin vermeliyiz. Hem oyunun sikistigi an duran top ile macin gidisatini degistirecek kaliteye sahip hem de orta sahadaki direnci ile Josef ve Ozan dan sonra Pogba etkisi yaratacak kaliteye sahip.
Mutlaka düsünülmeli.
Yedek kalecimizin Türk olmasi gerekiyor diye biliyorumAslında Antalya dan Fornezzi yi alıcan yedek kaleci için
Sinan Bolat gelsin o haldeYedek kalecimizin Türk olmasi gerekiyor diye biliyorum
abv asamoah
Krychowiak West Brom'da
Aurier de Tottenham'a gidiyor
Ya. Josef işini hala çözebilmiş değilim. Ya adamın bikere zaten sadece brezilya pasaportu olduğundan epl kriterlerine hiç uymadığı aşikardı. Bu heriflerle cidden GS lı bir menajerin billur geçtiğine inanıyorum artık!!![]()