Beğenmemek değil.
Asamoah vs diğer önemli kulüplerin sol bekleri arasında ahım şahım fark yok. Bu yüzden ben Galatasaraysam Juvenin kapısında 2 ay dilenci gibi beklemem diyorum!!
Eğer eşek değil de takım planlaması yapan ciddi bir antrenör veya kulüpsem Asamoah olmazsa ölüp intihar etmek veya sezona Carole ile başlamak yerine çoktannn Asamoahın alternatifini profesyonelce daha önce belirlediğimden b planını devreye sokmuştum" diyorum. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kaldı huuuuu diyorum, 8 eylül bizde ama demeyin çünkü 1 eylülden sonra kulüplerin elinden ne 1., ne yedek solbeki alabilirsin alsan alsan o kulübün Tarığını, Donkunu, Cavandasını alabilirsin diyorum !!!
Bilemem anlatabildim mi ?
Kardeş emin ol b planları vardır bu kadar nokta atışı transfer yapıldığına göre kafalarında bir çözüm vardır. Ancak asamoah bir bekten öte o nedenle bu kadar beklenmesi normal. Dikkat edersen takım hücuma çıkarken 3 lü defans oluyor. Asamoah da juve de sol kanatta da oynamış bir adam. Ayrıca asamoah diye geçme adamın asıl yeri orta saha yeri gelecek oraya geçer yeri gelir sol kanat yeri gelir bek oynar çok yönlü bir oyuncu. Bizde zamanında ergün penbe vardı o da sol bek orta saha sol kanat oynuyordu böyle bir adam asamoah ve ben bu kadar beklenmesini bu nedenle normal buluyorum. Sadece bek oynasa senin gibi düşünürdüm.
Aslolan Galatasaray'dır