Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamayı anladık beyler ayrı ayrı paylaşıp durmayın yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Besbelli fiyat arttırın açıklaması bu. Ona rağmen burası yine ağlama duvarına döndü.

asamoah'ı çok istiyordum moralim bozuldu . linnes bu kadroda sırıtıyordu ve alternatifi de yok .

Herkes götünden bişeyler uyduruyor

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saddece 1 cümleyi degil bütün cümleyi yorumlarsanız sorun yaşamazsınız.ama paçanızdan olumsuzluk akıyo,o yüzden benden bu kadar.herkes inanmak istedigine inanır.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Beppe Marotta, “Spinazzola için önümüzdeki 24 saat içerisinde bir girişim yapmayacağız. Kendisi gelmeyi çok istedi ancak Atalanta ile bir yıllık daha sözleşmesi var. Asamoah’ın G.Saray’a gitmek istediğini inkar etmiyorum. Bir oyuncu gitmek istiyorsa, onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak G.Saray’ın resmi teklifi bize çok geç ulaştı. Şu an için Asamoah’ın yerine koyabileceğimiz kimse yok. Belki yarın durum değişebilir” ifadelerini kullandı.

abv asamoah

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Carole konusunda Galatasaray Sevilla ile anlaştı ama bir takım daha Fransıza talip oldu.. Yarın netlik kazanacak.

Cavanda ise piyango resmen.. Standart Liege'e kiralanması kulüp tarihinin en önemli operasyonlarından biri
1f600.png
1f44f.png
1f44f.png
1f44f.png

De Jong Ajax işinde ise yarın hayırlı haberler bekliyorum..

0 Antworten 0 Retweets 0 Gefällt mir

[FONT=&quot]Nevzat Dindar‏Onaylanmış hesap @nevzatdindar now11 saniye önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]De Jong Ajax işinde ise yarın hayırlı haberler bekliyorum..

Nevzat Dindar‏Onaylanmış hesap @nevzatdindar 27 sn.28 saniye önceDaha fazla

Cavanda ise piyango resmen.. Standart Liege'e kiralanması kulüp tarihinin en önemli operasyonlarından biri

Nevzat Dindar‏Onaylanmış hesap @nevzatdindar 2 dk.
2 dakika önce
Daha fazla

Carole konusunda Galatasaray Sevilla ile anlaştı ama bir takım daha Fransıza talip oldu.. Yarın netlik kazanacak.

[/FONT]

Bu iş yatmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beppe Marotta: "Asamoah ancak yerine birisi gelirse ayrılabilir. Bugün yok ama belki yarın durum değişebilir" bak bu da başka bi ceviri ki juventus forumunda yazan acıklamada bu degil tam oalrak.

dogrusu şu an asamoahın yedegi yok ama yarın olabilir

Juventus adam olsun

Serefsizin evlatlari ulan bugune kadar neredeydiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt