Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al benden de o kadar sanki ilk kez transfer sezonu geçiriyorlar melo da da aynı şeyi yapmıştı juve onu bile unutmuşlar klasik italyan işi para yükseltmek için bunu yapıyorlar sonuçta adamlar satmak için yola düşmediler biz talip olduk meloyu satmak için yola düşmüşlerdi onda bile neler yaptılar biride juve parayı ne yapsın demiş o ayrı komik

Aslolan Galatasaray'dır
Ya oldu ki gelmedi. Bir bekleyelim. Cenk Ergün bir açıklama yapsın. Neden yangın yerine çeviriyorsunuz forumu. 2 dakikada bir aynı yazıyı atıp yattı diyorlar. Amaçları ne anlamıyorum. Eskiden aşırı trol vardı forumda. Azaldı sanıyordum ancak hala hatrı sayılır bir sayıdalar.

Son düzenleme:
Sami Çölgeçen‏
@samicolgecen_

Sami Çölgeçen Retweetledi: Alayına_gider
Tekrar belirtiyorum. Açıklama doğru olabilir fakat biz öyle bir durum olduğunu düşünmüyoruz :) Her şey son hız devam ediyor.

Divan üyesiymiş Asamoah hakkında yazmış
kaçırcaklar mı adamı acaba ?

Clichiyi ve Valbuenayi alaydik bedavadan bu sene 90 puan uzeri sampiyon olabilirdik. Bu ikiside cuk diye otururdu su takima.

DIfdr5bW0AAWoVk.jpg:large

kirli sakalla geliyor reyis

Yalnız de marke midir nedir ? Olumsuz cümleleri cımbızlayıp aktarmış , maksat moral bozmak sanırım

Al benden de o kadar sanki ilk kez transfer sezonu geçiriyorlar melo da da aynı şeyi yapmıştı juve onu bile unutmuşlar klasik italyan işi para yükseltmek için bunu yapıyorlar sonuçta adamlar satmak için yola düşmediler biz talip olduk meloyu satmak için yola düşmüşlerdi onda bile neler yaptılar biride juve parayı ne yapsın demiş o ayrı komik

Aslolan Galatasaray'dır

sneijderdeki süreçten daha cok yoruldum,ben sessiz kalıcam artık.gelince nasıl olsa haber düşer.

Son gün her şey olur. Asamoah işi yarın netleşmeli ama sonraya bırakırsak inadına vermeyebilirler.

olumsuz gelişmelerden bile olumlu sonuçlar aradıklarına göre asamoahla paltonik aşk yaşayanlar var heralde

ben italyancadan cevidim.ingilizcesi olanalr buyursun

"We have always stressed that if a player wanted to be transferred, we would certainly try to please him, but this is not possible because the request is late. We are 48 hours from the end of the market, and we have no way of replacing it. A human aspect to consider for Asamoah, however, is equally certain that Asamoah, when this market is closed, will return to the ranks in the best way and will return to be the important player who has been in these years. "

de marke vaziyeti ile gelmeyin,dogru cevirin

Biz her zaman eger bir oyuncu ayrilmak (transfer) isterse, normal sartlarda onu mutlu etmek icin yollarimizi ayiriyoruz, fakat bu sefer bu olacak birsey degil (imkansiz demiyor) cunku teklif cok gec geldi. 48 saat sonra transfer sezonu kapanacak, yerini dolduracak yolumuz da yok. ....................................................................
....................................................................................................................................................................Asa simdi gitmek istesede transfer sezonu kapaninca elbet tekrar eski verimli gunlerine donecektir...

Kisisel gorusum daha cok para koparmaya calisiyorlar fakat dediklerine bakarsak bu is olmayacak gibi ama 'imkansiz'dememis yani bu yuzden teklifi yukseltirsek olur bu is diye dusunuyorum

herkese iyi akşamlar.not:asamoah gelmeyecekmiş.

ben de katılayım kervana.

imbula disinda yonetimin istedigi tum transferler oldu, eskiden a-plandaki futbolcuyu almazdik yerine 3 yada 4 alternativ isim gelirdi.
denayar istediler ve aldilar, simdi son 2 isim kaldi oda wellington + asamoah ve olursa supriz isim (arda)

carole ve cavandanin gitmesiyle bir tek donk ve dejong kalid. onlarda yakinda gider

beni en cok uzen Sinanin gitmemesi, nefret ediyorum bu adamdan.. Galatasarayi kucuk goren bu pisligin gitmesini istiyorum, isterse para kazandirmadan olsun, yeterki gitsin.

yedek klubeside guclendi, sadece yedek kalecimiz yok. eray bir derbi macta hayal bile etmek istemem ama insALLAh eraya kalmayiz.
alt yapidaki gencler soyle boyle dediler, insALLAH bir iki tanesi bu sezon forma sansi bulur. sonucta alt yapidan yeni genclerde gelmesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt