Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Türkiye hariç Avrupa liglerinin tümünde transferin son günü mü beyler ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanamadım söylediklerine bu arkadaşın. Böyle bir yangın olamaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah transferi çok ilginç bir hal aldı . İnşallah hakkımızda hayırlı olur ve bize gelir

Rodrigues'in son 3 maçı hakkında yaptığın şu yorumu Rodrigues görse allah belamı versin hakaret davası açıp süründürür seni. Her kanattan çalımlı rabonalı performans hangi akla hizmet bekliyorsunuz çok ilginç.

Benim gözümde Rodriqez Brumadan 10 gömlek üstün. Hiç değilse çocuk takım için canını dişine takıyor. Çokta faydalı. Brumanın kendine oynamadığı bir maç göremezsiniz.

Kardeş haberi veren ben değilim fatih kim onu bile bilmiyorum kim diye sordum zaten de sen bana kitlemişsin

Aslolan Galatasaray'dır

Enteresan şeyler oluyor bazen forumda. Haber paylaşırsın sanki haberi sen yazmışsın gibi patlarlar. Ya arkadaş sanki bizim önümüzde bütün kaynaklar var biz p.stluğuna de markeden paylaştık ya da hepiniz 5-6 lisan biliyorsunuz da çeviri yanlış diye burada haberi paylaşana sövülüyor.

Hull City, Ahmed Musa'yi kiralamak istiyormus ama yillik ucretinin tamamini karsilamak istemiyormus.

Bizimkiler neden bu adami dusunmez yaw? Hem sol kanatta oynar hem de forvette.

Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder konusunda aynı fikirde değildik seninle burda bizi kuş yaptın noldu şimdi böyle mi oldu ?

Olm Denayer'i beğenmiyosunuz bileklerimi kırık bira şişesiyle dikine kesicem şimdi. Nasıl yaaaaa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt