Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Iwobi nasıl oyuncu iş yapar mı solda ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı sınırı var rıfqıiwobi, amrabat ve asamoah gelsin
denayer geldi zaten
asamoah olur ya da olmaz solbek kesin gelecek ama sol acıga ihtiyaç var.iturbe veya carillo alınmalı.sol tarafımız hiç yok.
Jason Denayer, Galatasaray'a gelmek için Celtic'i reddetti. (NTV Spor)
a spor kafasına göre takılıyorspinazola gelmiş juveye aspor diyor
Umarım iyi olur tabi ki aksini düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yabancı sınırı var rıfqı
Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.İnanamadım söylediklerine bu arkadaşın. Böyle bir yangın olamaz.
Rodrigues'in son 3 maçı hakkında yaptığın şu yorumu Rodrigues görse allah belamı versin hakaret davası açıp süründürür seni. Her kanattan çalımlı rabonalı performans hangi akla hizmet bekliyorsunuz çok ilginç.
Kardeş haberi veren ben değilim fatih kim onu bile bilmiyorum kim diye sordum zaten de sen bana kitlemişsin
Aslolan Galatasaray'dır
Tekrar ediyorum, bunu yapan herkes için geçerli. İkide bir milletin taraftarlığına laf atmayı bırakın. Sizin için herşey güllük gülistanlık olabilir, herkes sizin ile aynı fikirde olmaz zorunda değil. Benim için haftalardır bir adamı alamayan sorumlu kişiler istifa etmeli.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iwobi nasıl oyuncu iş yapar mı solda ?