Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz seni anlayamıyoruz arkadaşım! Bir istifa etsinler diyorsun şimdi de yalan olduğunu kanıtlasın aksi halde istifa etsin diyorsun. Tutarsız mısın? Adam açıklamayı daha yeni yapmış bi bekle bakalım dediğin gibi açıklama yapılacak belki ne biliyorsun? Bu bir strateji kelime oyunları dönüyor belli ki..

Teklif geç geldi açıklaması yapılmış, resmi bir ağızdan. Kaç haftadır bu oyuncu için geldi gelecek deniyor, hatta Cenk Ergün uğraşıyoruz dedi. Bu açıklamayı ne zaman yaptığını herkes biliyor. Ben şu anda kendi) taraftar olarak kendimi kandırılmış hissediyorum, eğer Juventuslu yöneticinin açıklaması yalan ise bunu bizim yöneticilerimiz kanıtlamak zorunda, yoksa yine taraftar kandırılmış olacak. Eğer Juventuslu yöneticinin dediği doğru ise taraftarı kandırdılar istifa etmeli. Yazdığımda hiç bir tutarsızlık yok, sadece ilk mesajımda detaya girmedim. Ayrıca hiç bir zaman transfer taraftarı olmadım, aç bak yönetim ile ilgili konularda, benim için hala daha bu yönetimin defolup gitmesi gerekiyor, son iki senede söyledikleri yalanlar, yaptıkları rezillikler ortada, öyle üç beş transfere kanmam. Ortada bir tutarsızlık var ise bu cenk Ergünün kaç hafta önce çalışıyoruz deyip bugün teklif geç geldi açıklaması. Boşuna burda taraftara bok atmayın, iki senedir bu yönetimin yaptıkları ortada.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
2017/2018 Model GALATASARAY

1621817_Galatasaray_SK.jpg

belhanda out

tolga in

süper kadro

Yahia Saouthi‏ @YahiaSaouthi
Officiel : Kwadwo Asamoah rejoint Galatasaray ! Prix du transfert 6M€. Contrat de 4 ans.

Denayer'i açıklayan Galatasaray Asamoah'ı da bitirip transfere son noktayı koyacak. (@Haluk_Yurekli)

1- Fernando Muslera 3 Milyon 575 Bin Euro
2- Bafatimbi Gomis 3 Milyon 350 Bin Euro (2.5 milyon euro da imza parası aldı)
3- Younes Belhanda 3 Milyon 350 Bin Euro
4- Fernando 3 Milyon 300 Bin Euro
5- Selçuk İnan 2 Milyon 900 Bin Euro
6- Badou Ndiye 2 Milyon 750 Bin Euro
7- Nigel De Jong 2 Milyon 500 Bin Euro
8- Mariano 2 Milyon 300 Bin Euro
9- Maicon 2 Milyon 200 Bin Euro
10- Eren Derdiyok 2 Milyon 150 Bin Euro
11- Tolga Ciğerci 2 Milyon Euro
12- Serdar Aziz 2 Milyon Euro
13- Ryan Donk 1 Milyon*500 Bin*Euro
14- Tarık Çamdal 1 Milyon 498 Bin Euro
15- Garry Rodrigues 1 Milyon 350 Bin Euro
16- Hakan Balta 1 Milyon 250 Bin Euro
17- Yasin Öztekin 1 Milyon 150 Bin Euro
18- Koray Günter 1 Milyon Euro
19- Martin Linnes 950 Bin Euro
20- Ahmet Çalık 900 Bin Euro
21- Luis Cavanda 875 Bin Euro
22- Lionel Carole 700 Bin Euro
23- Sinan Gümüş 600 Bin Euro
24- Emrah Başsan 450 Bin Euro
25- Umut Gündoğan 1 Milyon 800 Bin TL (Yaklaşık 433 Bin Euro)
26- Eray İşcan 1 Milyon TL ( Yaklaşık 240 Bin Euro)
27-*Oğuzhan Kayar 180 Bin TL (Yaklaşık 43 Bin Euro)
Feghouli eksik ellam

Gesendet von meinem HUAWEI NXT-L29 mit Tapatalk

Yine bu suçlamarını kanıtlayan mesajlarımı koyarmısın. Az önce kuş suçlamasında bulunduğumu söyledin, mesajları istedim, şimdi dursuncu Tudorcu dedin diyorsun. Madem ortaya bişey attın bu mesajlarımı buraya koyarmısın.

Kenan Ünal
''Armayı sağolsun ayaklar altına alıyorlar sizin hala daha koruyup kollamaya çalıştıklarınız.''

16.07.2017, 00:31

Furkan Yünlü Nickli Üyeden Alıntı
Bak takımın,yönetimin durumundan ben de memnun değilim,kimseyi koruyup kolladığım yok benim fikrim maçın ortasında tepki olmaz.Sen de buna saygı duymalısın.
Kenan Ünal
Asıl o Tudor denen teknik direktör bozuntusunun hala bu takımda kalmasına müsade eden taraftara yuh olsun.
Saygı duyulmasını bekliyorsan sende kimsenin protesto etme hakkına laf etmeyeceksin. Sen etmeyeceksen etme, etmek isteyenin işine ne karışıyorsun.
16.07.2017, 00:33
yeni üyeler de paso bir Sneijder düşmanlığı var. Dursuna, Tudora, Selçuk gibi leşlere bilinçli bir şekilde sorana kadar tek laf etmiyorlar

16.07.2017, 00:27
Tudor hakkında sorulan soruya net cevap vermedin, ben soruyu genişletiyorum, Tudor, Selçuk ve Dursun hakkında ne düşünüyorsun?

Bunlar hep bana yazdığın şeyler Kenan Ünal bir daha yaptığın şeyleri yapmadım diye iddia etme istersen,buyur burdan yakabilirsin.Özür dileyeceğim falan demişsin yukarda özür istemez,saygı duy yeter.

Bunun bir oyuncu ile alakası yok, önce yazılanı anlamaya çalışın. Kaç haftadır taraftar bu isimle yatıyor kalkıyor, şimdi Futbolcusunu istediğimiz kulübün yöneticisi çıkmış teklif geç geldi diyor. Çıksın kim sorumlu ise açıklasın bunu, yalan ise kanıtlasın, aksi takdirde taraftarı kandırdıları için istifa etsinler.

Ya sen ne zannediyosun yöneticiliği ? Bakkal versen işletemeyecek adamların milyon eurolar dönen piyasaya klavye başından kestiği ahkamlara gel ya Sen sabah akşam Asamoah'la yatıp kalkıyosun diye koskoca Galatasaray planlamasını Asamoah'a göre mi yapacak ? Ayrıca skimsonik bi ismin yaptığı açıklamaya güvenip neden kulübü zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Şu koca kulübe sen ve senin gibilerin verdiği zararı aziz yıldırım vermiyor ya ! Azalarak bitin rica edicem !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

renato sanchez 5 milyon kiralık 30 milyon euro satın alma opsiyonlu swensea city'ye transfer olmuş.ulan adamlar yayın gelirinden öyle paralar kazanıyorlar ki en dandik takımları bile klas adamları transfer edebiliyor.

bu arada llorente'de 17 milyon euroya chelsea'ye gitmiş.

Gökhan Dinç‏ @gkhndinc
Galatasaray yönetimi gelenler kadar gidenlerle de büyük transfer dersi verdi. Cenk Ergün ve ekibini tebrik etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt