Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Teklif geç geldi açıklaması yapılmış, resmi bir ağızdan. Kaç haftadır bu oyuncu için geldi gelecek deniyor, hatta Cenk Ergün uğraşıyoruz dedi. Bu açıklamayı ne zaman yaptığını herkes biliyor. Ben şu anda kendi) taraftar olarak kendimi kandırılmış hissediyorum, eğer Juventuslu yöneticinin açıklaması yalan ise bunu bizim yöneticilerimiz kanıtlamak zorunda, yoksa yine taraftar kandırılmış olacak. Eğer Juventuslu yöneticinin dediği doğru ise taraftarı kandırdılar istifa etmeli. Yazdığımda hiç bir tutarsızlık yok, sadece ilk mesajımda detaya girmedim. Ayrıca hiç bir zaman transfer taraftarı olmadım, aç bak yönetim ile ilgili konularda, benim için hala daha bu yönetimin defolup gitmesi gerekiyor, son iki senede söyledikleri yalanlar, yaptıkları rezillikler ortada, öyle üç beş transfere kanmam. Ortada bir tutarsızlık var ise bu cenk Ergünün kaç hafta önce çalışıyoruz deyip bugün teklif geç geldi açıklaması. Boşuna burda taraftara bok atmayın, iki senedir bu yönetimin yaptıkları ortada.Biz seni anlayamıyoruz arkadaşım! Bir istifa etsinler diyorsun şimdi de yalan olduğunu kanıtlasın aksi halde istifa etsin diyorsun. Tutarsız mısın? Adam açıklamayı daha yeni yapmış bi bekle bakalım dediğin gibi açıklama yapılacak belki ne biliyorsun? Bu bir strateji kelime oyunları dönüyor belli ki..
![]()
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme:

Sen sabah akşam Asamoah'la yatıp kalkıyosun diye koskoca Galatasaray planlamasını Asamoah'a göre mi yapacak ? Ayrıca skimsonik bi ismin yaptığı açıklamaya güvenip neden kulübü zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Şu koca kulübe sen ve senin gibilerin verdiği zararı aziz yıldırım vermiyor ya ! Azalarak bitin rica edicem !