Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
teşekkürlerRESMI | Kwadwo Asamoah Galatasaray'a transfer oldu! Bonservis bedeli 6M €. 4 yıllık sözleşme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürlerRESMI | Kwadwo Asamoah Galatasaray'a transfer oldu! Bonservis bedeli 6M €. 4 yıllık sözleşme.
Tam stsl adamı. Güçlü, fuleli. İş yapar...Iwobi nasıl oyuncu iş yapar mı solda ?
Teklif geç geldi açıklaması yapılmış, resmi bir ağızdan. Kaç haftadır bu oyuncu için geldi gelecek deniyor, hatta Cenk Ergün uğraşıyoruz dedi. Bu açıklamayı ne zaman yaptığını herkes biliyor. Ben şu anda kendi) taraftar olarak kendimi kandırılmış hissediyorum, eğer Juventuslu yöneticinin açıklaması yalan ise bunu bizim yöneticilerimiz kanıtlamak zorunda, yoksa yine taraftar kandırılmış olacak. Eğer Juventuslu yöneticinin dediği doğru ise taraftarı kandırdılar istifa etmeli. Yazdığımda hiç bir tutarsızlık yok, sadece ilk mesajımda detaya girmedim. Ayrıca hiç bir zaman transfer taraftarı olmadım, aç bak yönetim ile ilgili konularda, benim için hala daha bu yönetimin defolup gitmesi gerekiyor, son iki senede söyledikleri yalanlar, yaptıkları rezillikler ortada, öyle üç beş transfere kanmam. Ortada bir tutarsızlık var ise bu cenk Ergünün kaç hafta önce çalışıyoruz deyip bugün teklif geç geldi açıklaması. Boşuna burda taraftara bok atmayın, iki senedir bu yönetimin yaptıkları ortada.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

renato sanchez 5 milyon kiralık 30 milyon euro satın alma opsiyonlu swensea city'ye transfer olmuş.ulan adamlar yayın gelirinden öyle paralar kazanıyorlar ki en dandik takımları bile klas adamları transfer edebiliyor.
bu arada llorente'de 17 milyon euroya chelsea'ye gitmiş.
Bu kim Alper?RESMI | Kwadwo Asamoah Galatasaray'a transfer oldu! Bonservis bedeli 6M €. 4 yıllık sözleşme.
Iwobi nasıl oyuncu iş yapar mı solda ?
Aynen öyle . Böyle transferlere satın alma opsiyonu koymak da zor . kabul etmiyor kulüpleriSağ ayaklı sol kanat oyuncusu. İyi oyuncu da kiralık olması kötü. Böyle oyuncular bizim takımda iyi parlar ve seneye elimizde tutamayız.
Benedikt Howedes sur Twitter : "Ich gehe als Spieler, aber ich bleibe als Fan! Danke, @s04 fur 16 tolle intensive Jahre! https://t.co/J6Gfi0UBMe"
Hlwedes resmi olarak veda etti. Koyarim senin keline birak Asamoahi iste . Mötüne mi sokacaksin adami . yada o kadar stoperi.
Chiellini,Höwedes,Rugani,Benatia,Barzagli. Miktirmeyin
Resmi site açıklama yapmış sanki.Yahia Saouthi @YahiaSaouthi
Officiel : Kwadwo Asamoah rejoint Galatasaray ! Prix du transfert 6M€. Contrat de 4 ans.
iwobiye kendimi çok inandırdım gelmezse büyük yıkım olur taraftarda