Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu aralar iwobi haberleri artmaya başladı.oyuncu ile anlaşılmış wenger'in onayı bekleniyormuş.

Teklif geç geldi açıklaması yapılmış, resmi bir ağızdan. Kaç haftadır bu oyuncu için geldi gelecek deniyor, hatta Cenk Ergün uğraşıyoruz dedi. Bu açıklamayı ne zaman yaptığını herkes biliyor. Ben şu anda kendi) taraftar olarak kendimi kandırılmış hissediyorum, eğer Juventuslu yöneticinin açıklaması yalan ise bunu bizim yöneticilerimiz kanıtlamak zorunda, yoksa yine taraftar kandırılmış olacak. Eğer Juventuslu yöneticinin dediği doğru ise taraftarı kandırdılar istifa etmeli. Yazdığımda hiç bir tutarsızlık yok, sadece ilk mesajımda detaya girmedim. Ayrıca hiç bir zaman transfer taraftarı olmadım, aç bak yönetim ile ilgili konularda, benim için hala daha bu yönetimin defolup gitmesi gerekiyor, son iki senede söyledikleri yalanlar, yaptıkları rezillikler ortada, öyle üç beş transfere kanmam. Ortada bir tutarsızlık var ise bu cenk Ergünün kaç hafta önce çalışıyoruz deyip bugün teklif geç geldi açıklaması. Boşuna burda taraftara bok atmayın, iki senedir bu yönetimin yaptıkları ortada.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah transferini konuşuyorken konuyu saptırıp bizi iki yıldır kandırıyorlar transfer taraftarı olmadım deyip buradakilere laf atıyorsun, atma! Asamoah ayrı o senin dediğin olay ayrı.
Asamoah ile ilgili fikrine katılmıyorum ama Dursun ile ilgili söylediklerine katılıyorum.
Bu ikisini önce bir ayırt edelim!

renato sanchez 5 milyon kiralık 30 milyon euro satın alma opsiyonlu swensea city'ye transfer olmuş.ulan adamlar yayın gelirinden öyle paralar kazanıyorlar ki en dandik takımları bile klas adamları transfer edebiliyor.

bu arada llorente'de 17 milyon euroya chelsea'ye gitmiş.

llorente tam bizlikti

renato sanchez bedavaya gitmiş şu piyasa için

Asamoah iyi oyuncu tamamda bulunmaz hint kumasi falan degil. Alternatifi Aziz Behich ve Ugur ciftci olmadigi surece transferin yatmasinda cok sikinti yok.

GALATASARAY'IN ÇOCUĞU JASOOOOON DENAAAAAAYER

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iwobi'yi community shield'de izlemistim...acaip bi fizigi var buyuk yetenek...yedirmezler bize.

Juve fiyat arttırımı istiyor, çok net. Şöyle 6-7 milyona çıksak Asamoah'ı hediye paketine sarıp öyle gönderirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt