Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouli gibi sürpriz biri oalabilir sol kanada ama kiralık tabi..bi anda adı cıkabilir...

iwobi gelirse tt arenadaki maçı da kadıköyde oynama teklifi verelim

2 maç da kadıköyde oynansın

iwobi gelirse tabi

Ya sen ne zannediyosun yöneticiliği ? Bakkal versen işletemeyecek adamların milyon eurolar dönen piyasaya klavye başından kestiği ahkamlara gel ya Sen sabah akşam Asamoah'la yatıp kalkıyosun diye koskoca Galatasaray planlamasını Asamoah'a göre mi yapacak ? Ayrıca skimsonik bi ismin yaptığı açıklamaya güvenip neden kulübü zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Şu koca kulübe sen ve senin gibilerin verdiği zararı aziz yıldırım vermiyor ya ! Azalarak bitin rica edicem !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim yazılanı anlamaya çalışırsan güzel olacak, aksi takdirde bu saçma sapan suçlamaları kendine sakla? Senin için transferleri yapan sorumlu kişi kaç hafta önce uğraşıyoruz bu bir süreç diyor, sonra pazarlık halinde olduğun kulübün yöneticisi teklif geç geldi, biz iki günde ne yapalım diyor. Ben ne diyorum, eğer bunun böyle olmadığını kanıtlayamazsa transferler hakkında taraftarla bu açıklamayı yapan kişi taraftarı kandırdığı için istifa etmek zorundadır. Bunu anlamayıp gelip millete kafanıza göre suçlamalarda bulunuyorsunuz. Merak etme İşletme öğrenmediğim için Bakkal yönetme işine girişmem ama koca şirketin Türkiye Bayisinin Bilgisayar departmanında, senin hayal edemeyeceğin bilgisayar sistemini gözüm kapalı yönetiyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iwobi salak mı bu yaşta Türkiye'ye gelsin

Yalan haber

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

yasin,tarık,balta,carole,cavanda,de jong,donk yollarsak buyuk maaş yükünden kurtuluyoz harbi

@evrengoz

Kısa süre önce transferler ve oyuncu maaşları için kasaya nakit girişi sağlandı. Sol bek için bütçe ayrıldı, çalışmalar sürüyor.

solbek adaylarını yazın da bi bakak

Asamoah transferini konuşuyorken konuyu saptırıp bizi iki yıldır kandırıyorlar transfer taraftarı olmadım deyip buradakilere laf atıyorsun, atma! Asamoah ayrı o senin dediğin olay ayrı.
Asamoah ile ilgili fikrine katılmıyorum ama Dursun ile ilgili söylediklerine katılıyorum.
Bu ikisini önce bir ayırt edelim!

Ben kimseye tek kelime laf atmıyorum, tek söylediğim milletin taraftarlığına laf atıp durmayın. Pardon ama ayırt ettiğin aynı yönetim, benim için bir ayrım yok, transferi yöneten kişinin bir kaç hafta önce yaptığı açıklama ile Juventuslu yöneticinin yaptığı açıklama arasında tezat bir durum var, hemde öyle böyle değil. Eğer teklif geç geldi iddiası doğru ise taraftarın kandırılma durumu var ve tekrar altını çiziyorum, bu doğru ise bu yönetimin ilk kez yaptığı bişey değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt