Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morattanin aciklamalari spinazzola icin olabilir.girisim olmayacak diyerek belki oyuncunun atalantaya yuklenmesini istemislerdir.
bence olacak bu is o yuzden umutsuzluga gerek yok cenkin bitiremedigi transfer olmadi bu sene

İyi akşamlar Sarı Kırmızı Sevdalıları...

Denayer çok iyi oldu ben Galatasarayın evladıyım boş mukaveleye imza atarım yok benim jubile yapmamı engellediler diyen oyuncularımıza kapak niteliğinde karakter gösterip gelmiştir Aslan hayırlı uğurlu olsun.22 yaşında herhangi bir avrupa takımında rahatlıkla oynardı..Şimdi mesela yıllık 5milyon€ veririz gelmek ister anlarım ama çocuk resmen benim gibi sizin gibi diğer Galatasaraylılar gibi benimsedi klübü iyi oynar kötü oynar orası ayrı ama bu yaşta çok az oyuncu klübü benimsemiştir helal olsun aslan hoş geldi sefa geldi gelelim asamoah mevzusuna oda olumlu sonuçlanır iş bu kadar uzamazdı yoksa Burayı okuyan kuş beyinlilerde iyi anlasınlar..Bizler bilal jem paul karacan efendim yıllarca sabri izledik bu sevdadan vazgeçmedik transfer taraftarı hiç değiliz yapmasakta olur insanları stada çeken ne transferler nede iyi futbol vizyonsuzluk bitti kudurun gökmenin gazetesi..

Morattanin aciklamalari spinazzola icin olabilir.girisim olmayacak diyerek belki oyuncunun atalantaya yuklenmesini istemislerdir.
bence olacak bu is o yuzden umutsuzluga gerek yok cenkin bitiremedigi transfer olmadi bu sene

Kaldı ki bitirememiş bile olsa bu sezon 2 kulvar için görünen o ki fazlayız bile. Seneye bakarız. Kadroyu oturtup derinleştiriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kenan Ünal
''Armayı sağolsun ayaklar altına alıyorlar sizin hala daha koruyup kollamaya çalıştıklarınız.''

16.07.2017, 00:31

Furkan Yünlü Nickli Üyeden Alıntı
Bak takımın,yönetimin durumundan ben de memnun değilim,kimseyi koruyup kolladığım yok benim fikrim maçın ortasında tepki olmaz.Sen de buna saygı duymalısın.
Kenan Ünal
Asıl o Tudor denen teknik direktör bozuntusunun hala bu takımda kalmasına müsade eden taraftara yuh olsun.
Saygı duyulmasını bekliyorsan sende kimsenin protesto etme hakkına laf etmeyeceksin. Sen etmeyeceksen etme, etmek isteyenin işine ne karışıyorsun.
16.07.2017, 00:33
yeni üyeler de paso bir Sneijder düşmanlığı var. Dursuna, Tudora, Selçuk gibi leşlere bilinçli bir şekilde sorana kadar tek laf etmiyorlar

16.07.2017, 00:27
Tudor hakkında sorulan soruya net cevap vermedin, ben soruyu genişletiyorum, Tudor, Selçuk ve Dursun hakkında ne düşünüyorsun?

Bunlar hep bana yazdığın şeyler Kenan Ünal bir daha yaptığın şeyleri yapmadım diye iddia etme istersen,buyur burdan yakabilirsin.Özür dileyeceğim falan demişsin yukarda özür istemez,saygı duy yeter.
Peki beyim bunun neresinde sana dursuncu veya Tudorcu suçlaması yaptığım var? Yada daha kötüsü hani neresinde kuşsun imasında bulunmuşum? İki nokta var, biri Tudor gibi birinin teknik direktör olarak kalmasına müsade eden taraftara yuh demişim. Bu sinir ile söylenmiş, içerik olarak hala arkasındayım çünkü Östersunds gibi bir takıma karşı elenmek rezilliktir, bunun hiç bir mazereti olamaz. Takım iyi başladı ama Tudor başarılı değil, daha ortada kazanılmış hiç bişey yok, aksine kaybedilmiş bir Avrupa var. Asıl sen orda sana neden onu yazdığımı koysana, yani cevap verdiğim mesajını. Çünkü sen orda kendin hani burda saygıdan bahsediyorsun ya, benim son cümlede ne yazıyor sende Tudoru protesto eden taraftara karışma, isteyen eder istemeyen etmez yazmışım. Yani senin mesajına, milletin protestosuna karıştığın mesajına cevap olarak yazdığım kabak gibi belli. Taraftara yuh olsun demem yanlış. Bunun dışında yeni üyeler paso sneijder düşmanı, bu bir suçlama değil bir tespit çünkü o günlerde gerçekten bu durum dikkat çekiciydi ve evet Dursun için, Tudor için, Selçuk için tek laf dahi etmemeleri, anca adamların ismi geçince laf etmeleri dikkat çekiciydi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Asamoah kesin yattı mı? Herkes başka isim yazmaya başlamış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gidecekler de önemli

Carole to Sevilla
Balta to Antalya
Donk to Akhisar
DeJong to Ajax
Tarik camdal to Cehennemin Dibi

bu arada baba rahmanı chelsie kiralık vermeyi kabul etmiş bize ama sakatlık geçmişini sorun etmişiz biz.hürriyette ali naci yazmıştı 2 hafta önce.belki şu an alırız.

sergen 15 dk önce asamoah olmadı diyenlerle savaşıyordun

şimdi alternatifleri yazıyorsun

yoksa sen sergenin hesabını çalmış 1 kuş musun

Ben kimseye tek kelime laf atmıyorum, tek söylediğim milletin taraftarlığına laf atıp durmayın. Pardon ama ayırt ettiğin aynı yönetim, benim için bir ayrım yok, transferi yöneten kişinin bir kaç hafta önce yaptığı açıklama ile Juventuslu yöneticinin yaptığı açıklama arasında tezat bir durum var, hemde öyle böyle değil. Eğer teklif geç geldi iddiası doğru ise taraftarın kandırılma durumu var ve tekrar altını çiziyorum, bu doğru ise bu yönetimin ilk kez yaptığı bişey değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin sanırım süreçten haberin yok. İlk önce oyuncu gelmek istemedi eşi yüzünden daha sonra haber gönderdi gelmek istediğini belirtti ondan sonra pazarlıklar başladı.

2 yıldır hatalı olabilirler ama şimdi hatasından dönmeye çalışıyorlar bi bakalım düzeltecekler mi bu yıl da bir şans ver bir şey kaybetmezsin malum takım bir ışık var hep birlikte destek olmak zorundayız!

images

Bi ara ilgilenmiş Carlinhos muydu . yoklasak bi . Bu takıma cuk oturur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt