Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sinanida en kisa zamanda postalamak lazim cok uyuz oluyorum bu herife

Şu lanet transfer sezonu bitse de sadece en büyük aşk Galatasaray'a odaklansak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aramizdaki kuslar tir tir titriyor gördügüm kadariyla

Bu daha bir baslangic

Ulan birde bek almazlarsa Mariano ve Linnese kalacağız bu aptallığı yapmazlar umarım

Beyler Denayer in opsiyonu var mi?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah bizde cok rahatim ben. Yedek forvete odaklanalim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin sanırım süreçten haberin yok. İlk önce oyuncu gelmek istemedi eşi yüzünden daha sonra haber gönderdi gelmek istediğini belirtti ondan sonra pazarlıklar başladı.

2 yıldır hatalı olabilirler ama şimdi hatasından dönmeye çalışıyorlar bi bakalım düzeltecekler mi bu yıl da bir şans ver bir şey kaybetmezsin malum takım bir ışık var hep birlikte destek olmak zorundayız!

Ben takımıma hiç bir zaman sırtımı dönmem elma ile armutu karıştırmayalım. Neden bir şans daha vereceğim? Galatasarayın kalibresinde oyuncuları parasını verip aldıkları için mi? Bu zaten onların orada olma sebepleri. Bunu iki senedir neden yapmadılar? Hele geçen sezon aşağı yukarı aynı parayı harcadılar, o zaman neredeydi bu doğrular? Yada Bruma ile anlaştık diye taraftarı kandırmak neyin nesi idi? Bak ben Bruma gittiği için eleştiriyorum, adam kendi gitmek istedi ama anlaştık diyerek taraftarı neden kandirisorsin? Asamoah konusunda bu ikinci süreç, evet ilk süreç eşi sebebi ile iptal oldu. Cenk Ergün üzerinde çalışıyoruz açıklamasını ikinci süreçte yaptı ve şimdi böyle bir açıklama geliyor karşı taraftan. Bak sende diyorsun oyuncu haber gönderdi pazarlıkları başladı yazıyorsun ama Juventuslu yönetici teklif çok geç geldi 48 saat içinde ne yapabiliriz iddiasında bulunuyor, yani teklif dün geldi. Eee ama oyuncudan haber dün gelmedi ki, bunu napıcaz şimdi? Bak ben paso Cenk Ergün yalancıdır demiyorum ama bu açıklamanın yalan olduğunu kaç haftadır yönetimin açıklaması üzerine Asamoah transferini bekleyen taraftara açıklamak, kanıtlamak zorundalar. Transferin olması yada yatması başka, taraftarı yine yeniden kandırmak başka.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt