Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Spinazzola'nın menajerleri hala Atalanta ile görüşme halinde. Oyuncu bir an önce Juventus'a dönmek istiyor [Romeo Agresti - Goal Italia]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spinazzola'nın menajerleri hala Atalanta ile görüşme halinde. Oyuncu bir an önce Juventus'a dönmek istiyor [Romeo Agresti - Goal Italia]
Ben takımıma hiç bir zaman sırtımı dönmem elma ile armutu karıştırmayalım. Neden bir şans daha vereceğim? Galatasarayın kalibresinde oyuncuları parasını verip aldıkları için mi? Bu zaten onların orada olma sebepleri. Bunu iki senedir neden yapmadılar? Hele geçen sezon aşağı yukarı aynı parayı harcadılar, o zaman neredeydi bu doğrular? Yada Bruma ile anlaştık diye taraftarı kandırmak neyin nesi idi? Bak ben Bruma gittiği için eleştiriyorum, adam kendi gitmek istedi ama anlaştık diyerek taraftarı neden kandirisorsin? Asamoah konusunda bu ikinci süreç, evet ilk süreç eşi sebebi ile iptal oldu. Cenk Ergün üzerinde çalışıyoruz açıklamasını ikinci süreçte yaptı ve şimdi böyle bir açıklama geliyor karşı taraftan. Bak ben paso Cenk Ergün yalancıdır demiyorum ama bu açıklamanın yalan olduğunu kaç haftadır yönetimin açıklaması üzerine Asamoah transferini bekleyen taraftara açıklamak, kanıtlamak zorundalar. Transferin olması yada yatması başka, taraftarı yine yeniden kandırmak başka.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye'nin onundeki cocuk ozan tufana benzemiyor mu ?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera haric ful siyahiyiz hep derim siyah olsun 3 kurus fazla olsunIwobi'de son anda bir pürüz çıkarsa Ahmed Musa'ya yürüyelim. Kiralamak istiyorlarmış.
Digne strinic falan yazmissiniz Cenk Ergun zenci seviyor beyler beyaz adam hic yazmayinMuslera haric ful siyahiyiz hep derim siyah olsun 3 kurus fazla olsun
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balta, Cavanda, Carole ve De Jong gitti diyorlardi en son.