Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spinazzola'nın menajerleri hala Atalanta ile görüşme halinde. Oyuncu bir an önce Juventus'a dönmek istiyor [Romeo Agresti - Goal Italia]

Ben takımıma hiç bir zaman sırtımı dönmem elma ile armutu karıştırmayalım. Neden bir şans daha vereceğim? Galatasarayın kalibresinde oyuncuları parasını verip aldıkları için mi? Bu zaten onların orada olma sebepleri. Bunu iki senedir neden yapmadılar? Hele geçen sezon aşağı yukarı aynı parayı harcadılar, o zaman neredeydi bu doğrular? Yada Bruma ile anlaştık diye taraftarı kandırmak neyin nesi idi? Bak ben Bruma gittiği için eleştiriyorum, adam kendi gitmek istedi ama anlaştık diyerek taraftarı neden kandirisorsin? Asamoah konusunda bu ikinci süreç, evet ilk süreç eşi sebebi ile iptal oldu. Cenk Ergün üzerinde çalışıyoruz açıklamasını ikinci süreçte yaptı ve şimdi böyle bir açıklama geliyor karşı taraftan. Bak ben paso Cenk Ergün yalancıdır demiyorum ama bu açıklamanın yalan olduğunu kaç haftadır yönetimin açıklaması üzerine Asamoah transferini bekleyen taraftara açıklamak, kanıtlamak zorundalar. Transferin olması yada yatması başka, taraftarı yine yeniden kandırmak başka.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftarı Asamoah üstünden neden kandırsınlar? Clichy veya gibbs alınsa taraftar memnun olmaz mıydı? Belli ki Tudor Asamoah da ısrar ediyor, onlar da en uygun maliyete almaya çalışıyorlar

Ndiaye'nin onundeki cocuk ozan tufana benzemiyor mu ?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hqdefault.jpg

Iwobi'de son anda bir pürüz çıkarsa Ahmed Musa'ya yürüyelim. Kiralamak istiyorlarmış.

Alex iwobi haberleri doğru ise ve bize gelirse müthiş olur ancak ben hala zor transfer gibi görüyorum umarım olur brumayı aratmaz ancak wenger kıl bir herif bırakmazsa o bırakmaz

Aslolan Galatasaray'dır

Cenk Tosun'a Newcastle ve Crystal Palace talipmis

Fiko 15 milyona satarsa sasirmam, uzerine de Bony veya Remy'i kiralik getirir :D

Beyler ligdeki yayın gelirleri ile ilgili tablo falan varmı ? Googledan baktım tam net bişe bulamadm

Muslera
Eray

Serdar
Maicon
Denayer
Ahmet
Koray

Mariano
Asamoah
Linnes

Fernando
Ndiaye
Tolga
Selçuk
Belhanda

Feghouli
Rodrigues
Yasin

Gomis
Eren
Sinan

Marulata denen juve li herif twitterda aktif.guzelcene halledelim bu işi.sövmeden,nezaketnen..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah gelmezse pek bişey kaybetmeyiz gelirse elimizde altternatif fazlalaşır. Sol bek'e kesin takviye yapılacak ama asamoah orta sahada da oynuyo alternatif olduğu için isteniyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt