Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Peki beyim bunun neresinde sana dursuncu veya Tudorcu suçlaması yaptığım var? Yada daha kötüsü hani neresinde kuşsun imasında bulunmuşum? İki nokta var, biri Tudor gibi birinin teknik direktör olarak kalmasına müsade eden taraftara yuh demişim. Bu sinir ile söylenmiş, içerik olarak hala arkasındayım çünkü Östersunds gibi bir takıma karşı elenmek rezilliktir, bunun hiç bir mazereti olamaz. Takım iyi başladı ama Tudor başarılı değil, daha ortada kazanılmış hiç bişey yok, aksine kaybedilmiş bir Avrupa var. Asıl sen orda sana neden onu yazdığımı koysana, yani cevap verdiğim mesajını. Çünkü sen orda kendin hani burda saygıdan bahsediyorsun ya, benim son cümlede ne yazıyor sende Tudoru protesto eden taraftara karışma, isteyen eder istemeyen etmez yazmışım. Yani senin mesajına, milletin protestosuna karıştığın mesajına cevap olarak yazdığım kabak gibi belli. Taraftara yuh olsun demem yanlış. Bunun dışında yeni üyeler paso sneijder düşmanı, bu bir suçlama değil bir tespit çünkü o günlerde gerçekten bu durum dikkat çekiciydi ve evet Dursun için, Tudor için, Selçuk için tek laf dahi etmemeleri, anca adamların ismi geçince laf etmeleri dikkat çekiciydi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam Kenan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denayer: ''Bir an önce formayı giymek ve sahaya çıkmak istiyorum. Anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan herkese teşekkür ediyorum. ''

Laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
38a1305e2c425021d19a0ab6e8c2297c.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal gibi kaldık,************** şikeci juvesi 1 ay oyaladı bizi beter olun ibneler,bu saatten sonra nerden bulucaz kaliteli sol bek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gercek şu ki adriano ve clichy 2013te gelmek üzereydi bize,lucas digne de öyle.o dönem için yaşlarınıı da düşünürsek müthiş solbeklerle ilgilenmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt