Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer'in Atletico Madrid'e karşı oynadığı futbolu hatırlıyorum.Eğer o performansı sergilerse,istikrar yakalarsa bizim için büyük bir kazanç olabilir.
O maçta ayakta kalan tek adamdı. Bu takımla birlikte çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

In serata la redazione di Sky Sport 24 ha fatto il punto sul mercato della Juventus. Affari ancora in ballo per l'operazione Spinazzola. L'agente di Diego Laxalt è stato bloccato a Milano in quanto l'uruguaiano del Genoa sarebbe il sostituto di Spinazzola all'Atalanta con il passaggio dell'italiano alla Juventus.

Ne diyor bunlar?
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sky Asamoah bu yaz kalacak diye haber yapmış, e alternatif kim? Uğur Çiftçi gelmesin de

asamoah olmazsa olmaz değil.gelmiyorsa luca digne'i kiralayalım.2018 dünya kupası kadrosunda olmak için köpek gibi oynar iyi verim alırız sene sonu asamoah bedavaya gelir.

Inanılmaz atletik bir takım olduk
Hadi oğlum asamoah

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer sağ bek sol stoper sağ stoper dos oynuyor

Bugün ki röportajında 48 saat ile ilgili bir şey demiyor ki sadece teklif geç geldi diyor. Ben de aynısını diyorum zaten eşinden dolayı geç teklif etmek zorunda kaldık.

Spinazzola geri dönüyorum diye açıklama yaptı özür dileyerek ama kulubü bırakmıyor, belli ki juveden para koparma peşindeler,

Höwedesi kiraladılar zaten ona gerek de yok...

Yani demek oluyor ki juve bizden para koparmak istiyor daha fazla, bu bariz belli yani.

sürecleri karistirmayalim, karisinin istemedigi sürec ilk sürecti, bu ikinci sürec.
Oyuncu ile anlastildigi kac zamandir ortada dolasiyor zaten.
Bir oyuncu ile anlastin ise gider kulübü ile görüsürsün öyle degil mi?
Oyuncu ile kac zaman önce anlasildi ise teklifin gec gitme gibi bir durumu olamaz.
Ben zaten basindan beri ne diyorum, bu teklif gec gitti iddiasini yönetimimiz bize aciklamak zorunda.
Eger aciklamazlar ise taraftar yine kandirilmis olur, cikarsin bakin biz su tarihte teklif yaptik dersin kimse bisey demez.

haha Bülent Uygun mali, hani yabanci cöplügüne dönüyorduk

Asamoah gelmezse bir daha pizza yemem, Italya'ya gitmem gidene de mani olurum.

3 bin liralık kombine kalmış doğrumu

Baba Rahman veya Kenedy olabilir Asamoah olmuyorsa. Gibbs'de gitti, aklıma biri gelmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denayer asamoahtan daha zor bir transferdi..

Millet olumsuz haber yapıp duruyor yahu kötü haber olsa ilk bizim basın girerdi zaten karıştırmaya yer arıyorlar velevki olmadı gelmedi asamoah muhakkak sol bek transferi yapacağız gibi carole zu sevilla olabilir.

Sıkmayın canınızı bu kadar iyi adam alınmışken çöp leş oyuncu almayız daha bu sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt