Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jason denayer sadece stoper değil

Sayıyorum.

Stoper yedekler
Sağ bek sol bek yedekler
Defansif ortasaha yedekler

Defansa dair herşeyi yedekler.

Asamoahhh da sola dair ve göbek dahil herşeyi yedekler

Sadece 2 topçu gelecek ve takımın %70 lik kısmının yedek problemini çözeceğiz.

Daha ne arkadaşlar bu transfer başarısı deği de nedir?

Bize ne Lazımdı yedek kalitesi ve çok yönlülük. Asamoah da gelirse yedek ve alternatif sorunu büyük oranda ortadan kalkar.

Eşit ağırlık mı kardeşim
Işletme oku dayin varsa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eniştem var :D Şaka bir yana insan kaynakları yönetimi düşünüyorum hocam. İşletmede b planım zaten yurt dışına çıkacağım Almanyada babamın yakın tanıdıkları var, orada dil eğitimi görmeyi düşünüyorum. Tabi daha süre var bakalım önümüze neler çıkaracak hayat.

linç is coming renktaş hakkını helal et
f0de1608a71313513c2ee76eed5744a8.jpg

Denayer'i verirken bize sağ bek oynayamazsınız şartı koşmuş olabileceklerini düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jason denayer sadece stoper değil

Sayıyorum.

Stoper yedekler
Sağ bek sol bek yedekler
Defansif ortasaha yedekler

Defansa dair herşeyi yedekler.

Asamoahhh da sola dair ve göbek dahil herşeyi yedekler

Sadece 2 topçu gelecek ve takımın %70 lik kısmının yedek problemini çözeceğiz.

Daha ne arkadaşlar bu transfer başarısı deği de nedir?

Bize ne Lazımdı yedek kalitesi ve çok yönlülük. Asamoah da gelirse yedek ve alternatif sorunu büyük oranda ortadan kalkar.
dursun ozbek adam mıdır

Ekin Ayaz‏ @EkinAyaz5 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Kwadwo Asamoah hayırlı olsun.

Yarın çok hareketli olacak gidenler/gelenler vs ona göre vaziyet alın :D

Galatasaray'da transferde 8. imzaya Jason Denayer hazırlanırken, sarı kırmızılılar bugün de kritik bir görüşme daha yapacak.
Bugün Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah konusunda girişimlerde Juventus'un aldığı tavır nedeniyle son anda ortaya çıkan pürüzler aşılmaya çalışılacak.
Galatasaray, yaklaşık 2 gün önce Asamoah'ın ardından Juventus ile de 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışmıştı. İki kulüp her konuda anlaşma sağlamış olmasına rağmen, İtalyan ekibi, Atalanta'dan Spinazzola'yı alma noktasında pürüzler yaşaması üzerine geri adım atmak istedi.
Juventus ile görüşen Asamoah'ın menajeri, Galatasaray'a söz verdiklerini ve bu durumda zorda kalacaklarını ifade ederek kararlarının kesin olduğunu ve Juventus'tan ayrılmak istediklerini tekrarladı.
Öte yandan Juventus'un Galatasaray'a karşı pazarlık noktasında elini güçlendirmek ve fiyat arttırmak için böyle bir yola gittiği ifade edilirken, Galatasaray cephesi ise hem Juventus hem de Asamoah ile sözleşmelerin hazırlığı aşamasında olduklarını ve transferi kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını belirtiyor.
Bu arada Juventus Sportif Direktörü Moratta, "Asamoah'ın yerini doldurmak için yeterli zamanımız yok gibi. Şu an durum bu. Ancak yarın herşey değişebilir" diyerek bugün yapılacak görüşmelerin önemine vurgu yaptı.
Galatasaray cephesi, Asamoah üzerine bütün planını kursa da, TurkFutbol.Com'un daha önce de duyurduğu gibi İnter'in Arjantinli sağ beki Ansaldi'yi de kiralama seçeneğini masada tutuyor.
TURKFUTBOL.COM ÖZEL

Bu transfer dönemi gayet iyi planlama yapıldı. Asamoah beklenmesi gereken bir isimdi daha 8 gün var asamoah olmazsa başka sol bek gelir. Bu sene ki transfer politikamız gayet iyi çamur atmaya gerek yok

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kotu demedim. Ama 1 cuval incir anlayamadigim Asamoah israri sebebi ile berbat olmak uzere.

Ama 8 gun yok kesinlikle 1 gun var sadece. Cunku Juve spinozu alamazsa sence onlar icin yarin transfer sezonu kapaninca 4 degil 8 versen yedek sol beki Asamoahi birakir mi sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt