Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eniştem var :D Şaka bir yana insan kaynakları yönetimi düşünüyorum hocam. İşletmede b planım zaten yurt dışına çıkacağım Almanyada babamın yakın tanıdıkları var, orada dil eğitimi görmeyi düşünüyorum. Tabi daha süre var bakalım önümüze neler çıkaracak hayat.
Insan kaynaklarımi kardeşim hayvanlarla uğraş daha iyi
Dil öğrenme düşüncen güzel
Herşey gönlünce olsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kotu demedim. Ama 1 cuval incir anlayamadigim Asamoah israri sebebi ile berbat olmak uzere.

Ama 8 gun yok kesinlikle 1 gun var sadece. Cunku Juve spinozu alamazsa sence onlar icin yarin transfer sezonu kapaninca 4 degil 8 versen yedek sol beki Asamoahi birakir mi sence?
2 güne Asamoah olmazsa başka sol bek bakılır ama brezilya liginden falan olur bence

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talisker storm varsa ucaga atlayip geliyorum !!!
Var kardeşim envayi çeşit
Olmazsa yaratırız
56e2ef5f39f002cb4fcd704e58fdc405.jpg

Insan kaynaklarımi kardeşim hayvanlarla uğraş daha iyi
Dil öğrenme düşüncen güzel
Herşey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim hocam :) Bir sürü seçenek var önümde abi bölüm çok, hayırlısı bakalım.

TurkFutbol.Com son dk girdi. Yarın yapılacak görüşme sonucu belirleyecekmiş, alternatif Inter'in sol beki Ansaldi'ymiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerlilere bak ya adamların özgüven zehirlenmesi hala ilginç bir şekilde mevcut. Neymiş transfer sezonu bitince iyi bir takım iyi bir oyuncusunu vermezmiş. Ulan zaten paranız yok olsa da diyelim iyi bir takımın iyi bir oyuncusunu mu alıyorsunuz? Zenit'in ıskartaya çıkarttığı bir kaç isim daha varsa onu alacaksınız hepi topu işte ne bu tatava.

Asamoah gelmesine gelecelte hadi gelmedi diyelim ansaldiyi alırız

Aslolan Galatasaray'dır

Eniştem var :D Şaka bir yana insan kaynakları yönetimi düşünüyorum hocam. İşletmede b planım zaten yurt dışına çıkacağım Almanyada babamın yakın tanıdıkları var, orada dil eğitimi görmeyi düşünüyorum. Tabi daha süre var bakalım önümüze neler çıkaracak hayat.
Bu ülkede sanata önem verılmıyor senınle 1 kez daha sahit oldum demek müzügü bıraktın

Bende eşit ağırlık okudum
Liseden sonra hayata atıldım keşke üni okusaydım
Daha çok yaşama fırsatım olurdu

Benim pek Üniversite ortamı yaşama hevesim yok abi, bir an önce iş sahibi olup kendimi geliştirmek istiyorum. Keşkelerle pek uğraşmayın şuanda ki keyfinize odaklanın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt