Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en az asamoah kadar sevindim denayer transferine stoper şarttı doğru olanı yaptılar koskoca takım serdar azizin ayağına kaderini bağlayamazdı

DIg-AnTXgAE1CJQ.jpg

hepimiz inandik, zaten aksam ki haberler bu yüzden hayalkirikligi yaratti, cünkü beklentiyi acayip yükselttiler.

Bizde o stratejidir para yükseltmek istiyorlardır dedik hala gelmiyor kandırmayın milleti diyenler çıktı askın ateşe bile kolpa dediler bu arada ekin ayazı da takip edin o adamda bildi transferleri ona karşı takipçisi az diye şüphelerim vardı asamoahı o da bildi şüphelerim kalktı

Aslolan Galatasaray'dır

Beyler 12 yabancı oldu artık şu gelsin bu gelsin demeyi bırakın. Tribüne mi alacaksınız yabancı sol açığı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik yabanci transferi bitti dediginiz gibi o kadarda degil yahu bile bile tribünde oturacak adam alamayiz.

yerli kaleci-forvet-bek bunlardan 1i olabilir artik en fazla o da olmazsa zorlamaya gerek yok yarin KAP show olacagi kesin özellikle gidenlerde :hat::hat::hat:

Arda yada ambrabat malı geleceğine 34 lük ribery'in gelmesini yeğlerim.Ayrıca 28 yaşında Asamoahi 4,5 milyona almak büyük başarıdır.

Ne güzel uyuyacaktım, Asamoah gelmiş. Nasıl uyuyacağız abi şimdi ?..

Bugüne kadar gördüğüm en iyi transfer dönemiydi. Bundan daha iyisinide zor görürüm heralde.

Bizde o stratejidir para yükseltmek istiyorlardır dedik hala gelmiyor kandırmayın milleti diyenler çıktı askın ateşe bile kolpa dediler bu arada ekin ayazı da takip edin o adamda bildi transferleri ona karşı takipçisi az diye şüphelerim vardı asamoahı o da bildi şüphelerim kalktı

Aslolan Galatasaray'dır
renktas, cok dalgali gecti bu transfer, feghouli bile böyle degildi.
Önce karisi, sonra ikinci sürec oyuncu ile anlas, yerine su gelmeli, o olmadi ama su geldigindede olacak.
Sonra teklif gec geldi, 48 saat icinde ne yapalim.
Para yükseltmeye gelince, aksam konusulan 4,5 milyondu, simdi konusulan 4,7 milyon.

kusura bakmayın ama Galatasaray sol kanadı için iyi niyet yeterli degil...linnes-asamoah daha uygun rodriguesten...solaçıkta almalıyız.

Fenerliler antuda transfer başlığında yokluktan Game of Thrones tartışıyor. Yazık adamlara ya üzüldüm cidden. Dursun şunlara da bir sol bek hediye etse bari bayramda sevaptır.

Strinic'i de onlara alalım. Carole'ü de verebiliriz.

şu yaşıma geldim,boyle bir transfer donemi geçirdiğimizi hatırlamıyorum.bundan sonra da boyle bir transfer donemi goreceğimizi sanmıyorum şahsen.çok ozel bir yıl oldu.ilk 11 in 9 tanesini değiştirmeye niyetlenmek bile büyük bir cesaretken direkt ilk 11 de oynayacak 9 adam transfer ettik resmen.hepside ozenle seçilmiş adamlar belliki hem futbolculukları hem karakterleri ile gs ye çok yakıştıklarını düşünüyorum şahsen.şu adamda niye alındı diyebileceğimiz 1 tane kotu transfer yok resmen.hani transfer olsun diye yapılan adı transfer olan 1 tane topçu yok.9 transferin 7 si tr de mevkilerinin en ii si bence şu anda.kaleci ile 8 adamımız şu anda tr de mevkilerindeki en ii oyuncular bence.şampiyon oluruz olmayız bilmiyorum en güçlü adaylardan birisiyiz şu anda evet.inşallah sezon sonunda da sabahlara kadar alkışlayacağımız bir gs ile sezonu kapatmak dileğiyle.

Bu saatten sonra imkanı olupta forma almayan Galatasaraylı değildir gitsin başka takım tutsun

Aslolan Galatasaray'dır

Film izleyelim dedik Asamoah'ı almışız, daha yeni haberim oldu ahhajah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerliler antuda transfer başlığında yokluktan Game of Thrones tartışıyor. Yazık adamlara ya üzüldüm cidden. Dursun şunlara da bir sol bek hediye etse bari bayramda sevaptır.

Strinic'i de onlara alalım. Carole'ü de verebiliriz.

Dur ulen karnım ağrıdı gülmekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt