Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper takım kurmuşuz süper futbol oynuyoruz hala sneijder diyorsunuz. Bırakın eskileri belhandaya ve takıma destek çıkın yada susun arkadaş yeter artık sneijder de sneijder yeter gerçektenDomine ederdik anlamiyorsun neyse kasmicam.
aksam biri daha yapti buna benzer tavirlar.süper takım kurmuşuz süper futbol oynuyoruz hala sneijder diyorsunuz. Bırakın eskileri belhandaya ve takıma destek çıkın yada susun arkadaş yeter artık sneijder de sneijder yeter gerçekten
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah
Fernando
Feghouli - Badou - Belhanda - Tolga
Gomis
YollaaaYedeğe volkan şen'e ne dersin 750 bin euro yıllıkla
Su kadroyu veya buna yakin kalitede kadroyu gecen sezon kurmak bu kadar mi zordu?
Simdi ne güzel sampiyonlar ligini bekliyor olacaktik
Herşey nasıl bu kadar mükemmel olabilir yav? Bu işte kesin bir yanlışlık var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmiyorum artık günahları boynuna. Ancak, bu yönetim görevini yerine getirdi diyede yalamam. Benim desteğim takımıma, bize iki senedir yaşatmadıkları rezillik kalmayan yönetime değil. Eğer Asamoah transferi gerçekten geç kalınmış teklif yüzünden yatsaydı, bir kez daha kandırılmış olacaktık. Biraz Bruma işine benzeyecekti, anlaştık sonra adam gidiverdi.ımm cevabı şurada bulabiliriz
"Taraftar her zaman haklıdır. Takımının her zaman kazanmasını ister. Zaman zaman bir takım puanlar kaybettik. Bilerek kaybettik. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybettik."
Ahmet Musa yı kiralık verecekmiş Leicester. Videolarını izledim . Tam aradığımız oyuncu