Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah bittimi gözünüzü seveyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIiaK1nXUAE5TEt.jpg

DIiaBpiXcAA78S_.jpg
Hahahahaaaa

Yerliler istedikleri ücretleri alamadıkları için işsiz kalıyormuş.

Öyle bir anlatmışlar ki;Sanki ekmek parası bulamıyorlar.

Alıştılar şimdiye kadar pastadan en büyük payı almaya şimdi önlerinde sadece pastanın kırıntıları kaldığı için ağlamaya başladılar.

Bakın bu yerli oyuncu mevzusu, tamamiyle;

ülke içinde oyuncu satışından ve oyuncu maaşlarından komisyon almayı alışkanlık haline getirmiş sözde aracilarin,gazı ile tekrar gündeme geldi ve medya aracılığı ile sürekli sıcak tutmaya çalışıyorlar.

Yöneticilerle iyi olan ilişkileri sebebiyle Bedava para kazanmaya alışmışlar bir kere ellerinden gitmesine kolay kolay izin vermezler.

Sürün yağlı surat!

Son düzenleme:
Şaka maka 4.7 Asamoah gibi bir adam için hiçbir şey, bedava. Gerçi ben 10 da verseler laf etmem adam ciddi kalite.

Asamoah bittimi gözünüzü seveyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O is giderek dun bahsettigim cikmaza dogru gidiyor.

Gecen sene ayni sacmaligi Diarra icin yapmisti isbilmez yonetim. Son gune kadar beklediler songun panikle gittiler De jongu aldilar elimizde patladi. Bu yilki maasi ile bize 5 milyon girdi is bilmezliklerinden.

Alternatifini coktan almis olmaliydik coktan ! :(

ŞİMDİ DAHA YÜKSEK SESLE, ASAMOOOAAAAAHHHHH

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz kötü olduğumuz senelerde bu yabancı sınırı muhabbetini yapmayan , adam akıllı kadro kurduğumuzda bi tarafları tutuşup yabancı algısı yapanların hepsinin Allah belasını versin diyorum.

Fernando'nun üstüne plan yapanları Asamoah-Mariano ikilisi ile duvara yaslayacağız

Bugün bi 10 kap gelir herhalde

Denayer
Asamoah
Cavanda
De jong
Carole
Hakan balta

Şov yapalım

Carole için 10 maç oynarsa zorunlu satın alma falan koyalım da Escudero sakatlansın duasına çıkıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt