- 27 Ocak 2010
- 141.423
- 107.859
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazar MikovicBizim altyapıda Sırp bi kaleci vardı diye hatırlıyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pepe rezil top oynuyorbjk'den 11'e sadece pepe'yi alırım rotasyon için de caner ve tolgay başka bizde oynayacak adam yok,fbde ise valbuena dışında adam almam
Eli ayağı varsa o çuval Eraydan iyidir. Besleyip büyütelimBizim altyapıda Sırp bi kaleci vardı diye hatırlıyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O parallel evrende, iki gün geride yaşıyorquakerboy aciklamis asamoahi allah allah
Bu adamda herseyi biliyor ya!![]()
![]()
abv asamoah
Kağan bence bu transfer döneminin yıldızı sensin. Maşallah ne zaman baksam sayfada iki üç tane mesajın varquakerboy aciklamis asamoahi allah allah
Bu adamda herseyi biliyor ya!![]()
![]()
abv asamoah

birazdan juve ceosunun aciklamalarini atarO parallel evrende, iki gün geride yaşıyor
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayırdır vasfi ne demek pkk bayrağı
kavga mı çıkarttıracan burada
dursun başkanım ve monchi cenk olmasa bende olmazdim bu dönemKağan bence bu transfer döneminin yıldızı sensin. Maşallah ne zaman baksam sayfada iki üç tane mesajın var
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Desteğimiz herzaman olacak ama yönetime değil, takıma ve kulübe. Yönetimin hala daha bugün gitmesi gerekiyor, son iki sene yapılanlar az buz şeyler değildi.Şimdi destek zamanı arkadaşlar. Ben dahil genelimiz çok eleştirdik bu yönetimi ama bu sene taraftarı dinleyerek çok iyi işlere imza attılar. Tudor da futboldan ve futbolcudan anladığını gösterdi.
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjk'den 11'e sadece pepe'yi alırım rotasyon için de caner ve tolgay başka bizde oynayacak adam yok,fbde ise valbuena dışında adam almam