Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.007
- 26.222
- 2.598
Formayi henüz bende almadim. Gomis ve asamoah arasinda kararsiz kaldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o fenerliNasil bir Galatasaray dusmanligi var bu medyada anlamis degilim. Trtspor daki afam da cikmis tff nin mudahele etmesi lazim yoksa bir takimin bu kadar transfer yapip basarili olmasi digerlerini basarisiz kilar. Buyuk ekonomi coker falan diyor.
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nerde o mal, güya yönetime en yakın adam
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün gibi hatırlıyorum vaybe 11 sene geçmiş.
![]()
Yaptigi transferlerle fenerlileri sezon oncesi costuran, umutlandirip sonra da utandiran Terraneo, komisyonlari cebe indirip sakat Van Persie'yi fener'e cakan reis seni de unutmadik
Cem dizdarmiydi neydi adiKim o fenerli
O bir efsane![]()
Yaptigi transferlerle fenerlileri sezon oncesi costuran, umutlandirip sonra da utandiran Terraneo, komisyonlari cebe indirip sakat Van Persie'yi fener'e cakan reis seni de unutmadik
Bir benzerini bu yıl bize yaptılar maalesef.
Okan Buruk’un çalıştırdığı Akhisar Belediyespor, Galatasaray’dan Ryan Donk’u transfer etmek istiyor. (Fanatik)
adamsın![]()
Nice Leicesterli Mendy'i kiralamış (lequipe)
ulan nice
Ulan bigun ortalikta yoktun 2 transfer yaptikNice Leicesterli Mendy'i kiralamış (lequipe)
ulan nice
Emre Saykal; renkdaşımızBi ark (ismini tam hatirlayamadim) asamoah gelirse kızılayda soyunup koşarım demişti.![]()
Ukrayna`ya karsi Galatasaray oynasaydisoktumun milli arasi yerine simdi bizim maci izlemek vardi
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk