Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumayı isteyen kulüpte RB Leipzig oluyor. Kendileri para makinesi, 3. lig oyuncusu için 15 milyon verdiler yanılmıyorsam. Ilginç bir yaklaşım kabul edersek.

Estağfurullah, akılsızmı değilmi bana kalmamış ama özellikle kendisinde Beşiktaşa karşı aşırı sempatik tutumunu gözlemliyorum. Sürekli Fikret Orman ve Beşiktaş oyuncularını öve öve bitiremiyor. Bunun yanı sıra bizlere Aziz Behic, Rijad Bahic gibi oyuncuları öneriyor. Bize ve Beşiktaşa yaklaşımı farklı kişilikler gibi.
Bjkli iste çok belli ediyor kendini senelerden beri

Dün son söz Cenk Tosun'daydı. Oyuncu evet ama bu kez Başkan evetten vazgeçti

Saridag

Zuhahaha

ZWADWOOO

Bu sene içerde 17'de 17 yaparız.

17'de 17 imkansız, illa ki büyük maçlardan birinde puan kaybederiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Estağfurullah, akılsızmı değilmi bana kalmamış ama özellikle kendisinde Beşiktaşa karşı aşırı sempatik tutumunu gözlemliyorum. Sürekli Fikret Orman ve Beşiktaş oyuncularını öve öve bitiremiyor. Bunun yanı sıra bizlere Aziz Behic, Rijad Bahic gibi oyuncuları öneriyor. Bize ve Beşiktaşa yaklaşımı farklı kişilikler gibi.

Brumayı isteyen kulüpte RB Leipzig oluyor. Kendileri para makinesi, 3. lig oyuncusu için 15 milyon verdiler yanılmıyorsam. Ilginç bir yaklaşım kabul edersek.

Sözlesmesi gelecek sezon bittigi gerçegi degistirmiyor.

aşırı sempatik

aşırı sempatik bir durum yok, sadece iyi yönetildigini düsünüyorum. Gerçekleri söylüyorum.

Evet Udineseye transfer olan Rijad Bajiç'i önerdim. Bu oyuncuyu kötü bulmuyorsan heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt