Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı sola atıp Tolga'dan da yararlanabiliriz

Bence kesilmesi gereken isim Rodriguez

b0d860e38e9ed333f9862ee7f9723e10.jpg

David De Myttenaere @d_demyttenaere

‼️ Luis Pedro #Cavanda @LSP39 a passé la visite médicale dans le cadre de son prêt (sans doute option d'achat) au Standard

Cavanda da gitti

Geleceklerde sorun yokta gidecekler tehlikede. Gidecek yabancılar herhalde yurtdışını seçerler ki İspanya hariç diğer avrupa ülkelerinde transfer (Almanyada bitti) bugün bitiyor.

Geleceklerden sonra bide gideceklerden zarar etmezse yönetim, gercekten ayakta alkislarim bu transfer performanslarini.

Zarar etmeden derken, sözlesme fesih vs. Yoksa herhangi bir para beklemiyorum o yeteneksizlerden.

denayer ve tolga farkli mevkilerde oynayabilmesi bizim için bir avantaj

Reis Tolga farklı mevkilerde filan oynamıyor Tolga orta saha oyuncusudur içte CM oynar öyle CDM filan filan oynayabilecek defansif pozisyon bilgisi + topu oyuna sokma becerisi de yok ayrıca

Maç içerisinde ciğersiz her pozisyonu kovaladığı gol pozisyonlarına girdiği için herkes sol kanada filan yazıyor adamı Tolga 'dan sol kanat filan olmaz yapmayın etmeyin reis ...

Sol kanatta defans yapan da atak yapanda tek başına Linnes Tolga 'nın ne ona yardım etme gibi bir derdi var ne de Tudor 'un Tolga 'dan öyle bir beklentisi

Badou ne kadar sağ kanat oynuyorsa Tolga 'da o kadar sol kanat oynuyor ....

Ulan beklerde Cavanda-Carole-Sarbi den Mariano-Asamoah 'a yükseliyor bir anda kadro :asd22:

Ulan vicdansız Stoke City Imbula 'yı bize vermeyip Toulouse'a kiralıyor hay yapacağın işi

Ama bu adamın peşini bırakmayalım Belhanda-Badou-Tolga filan satılırsa yine zorlatalım Imbula için bu kadro da acayip iş yapar karaoğlan ...

Reis Tolga farklı mevkilerde filan oynamıyor Tolga orta saha oyuncusudur içte CM oynar öyle CDM filan filan oynayabilecek defansif pozisyon bilgisi + topu oyuna sokma becerisi de yok ayrıca

Maç içerisinde ciğersiz her pozisyonu kovaladığı gol pozisyonlarına girdiği için herkes sol kanada filan yazıyor adamı Tolga 'dan sol kanat filan olmaz yapmayın etmeyin reis ...

Sol kanatta defans yapan da atak yapanda tek başına Linnes Tolga 'nın ne ona yardım etme gibi bir derdi var ne de Tudor 'un Tolga 'dan öyle bir beklentisi

Cdm olarak da oynayabiliyor rns

Geçen sezon hep o mevkide oynadi mesela

Asamoah kapı gelmemiş çok sinirliyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah'ta faksla ilgili bir durum yok dimi?Bir faks faciasını daha kaldıramaz bu bünye

Katılmıyorum. Bizim bildiğimiz anlamda kanat oyuncusu olarak oynayamaması kanat oynayamayacağı anlamına gelmiyor. Adam 3 maçtır neler yapabileceğini gösterdi o bölgede. Tarzı kesinlikle çok farklı ama faydalı olduğu sürece sorun yok benim için.

Çok gömdünüz adamı. O kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Herşey fener maçıyla başladı. Arkasına iki defa adam kaçırdıktan sonra form tutmadı birdaha.

Reis Carole ilk geldiği yıl bir ciddi sakatlınmıştı hatırlar mısın ?

Bence ondan sonra Carole yavaş yavaş eridi gitti. İlk geldiği zamanda öyle ne bileyim acayip yetenekli bir adam değildi belki ama çok iyi mücadele ediyordu sonuna kadar zorluyordu pozisyonu soğuk kanlı kalıp çoğu mücadeleyi kazanıyordu

O sakatlıktandan sonra o Carole gitti yerine anadolu takımı düzeyinde arada beyni Error veren 3. sınıf sol bek Carole geldi yavaş yavaş

Sistem anlaminda da cok alternatifli bir kadro yapisi olustu. Oyuncular öyle kaliteli ki, bir cok sistemi oynayabilecek kapasitedeler.

Mesela Asamoah´in gelisiyle (insallah), son dönemin sevilen sistemi 3-4-3´ü de cok etkili sekilde oynayabiliriz.

Bu anlamda Asamoah ve Mariano en uygun isimler. Ama Avrupa´da olmadigimiz icin cok da denenecegini sanmiyorum.

"Ne gerek var ligde, korktu" vs. derler. Ama kralini oynar bu kadro. Cok da az gol yer diye düsünüyorum.

1622094_Galatasaray_SK.jpg

Zaten hücüma çıkarken böyle oynuyoruz serdar ve maicon orta sahaya kadar geliyor fernando da arasına giriyor şimdi denayr serdarın yerini alır sol bekte de asamoah geçer sistem tam oturur

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt