Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Serefsiz kulupler listesine stoke city'yi de yazabiliriz artik
Tam şerefsizler ya vermediler Imbulayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serefsiz kulupler listesine stoke city'yi de yazabiliriz artik
Geleceklerde sorun yokta gidecekler tehlikede. Gidecek yabancılar herhalde yurtdışını seçerler ki İspanya hariç diğer avrupa ülkelerinde transfer (Almanyada bitti) bugün bitiyor.
denayer ve tolga farkli mevkilerde oynayabilmesi bizim için bir avantaj
Ben sabah da yazdım inşaata bile çağırmam o kadar vasıfsız hiç de beğenmedim.Çok gömdünüz adamı. O kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Herşey fener maçıyla başladı. Arkasına iki defa adam kaçırdıktan sonra form tutmadı birdaha.
![]()
Reis Tolga farklı mevkilerde filan oynamıyor Tolga orta saha oyuncusudur içte CM oynar öyle CDM filan filan oynayabilecek defansif pozisyon bilgisi + topu oyuna sokma becerisi de yok ayrıca
Maç içerisinde ciğersiz her pozisyonu kovaladığı gol pozisyonlarına girdiği için herkes sol kanada filan yazıyor adamı Tolga 'dan sol kanat filan olmaz yapmayın etmeyin reis ...
Sol kanatta defans yapan da atak yapanda tek başına Linnes Tolga 'nın ne ona yardım etme gibi bir derdi var ne de Tudor 'un Tolga 'dan öyle bir beklentisi
Badou ne kadar sağ kanat oynuyorsa Tolga 'da o kadar sol kanat oynuyor ....
Tolga ortada bilmiyorum, sivas macinin ilk bes on dakikasi ortaya yakin oynadi ve gecen sezondan kesitler sundu.Belhanda'yı sola atıp Tolga'dan da yararlanabiliriz
Bence kesilmesi gereken isim Rodriguez
![]()
Kim o allahini seversen koray miAsamoah'i begenmeyen birinin futbol 12 kisi ile oynaniyor demesini dogal karsilamak lazim
Reis Tolga farklı mevkilerde filan oynamıyor Tolga orta saha oyuncusudur içte CM oynar öyle CDM filan filan oynayabilecek defansif pozisyon bilgisi + topu oyuna sokma becerisi de yok ayrıca
Maç içerisinde ciğersiz her pozisyonu kovaladığı gol pozisyonlarına girdiği için herkes sol kanada filan yazıyor adamı Tolga 'dan sol kanat filan olmaz yapmayın etmeyin reis ...
Sol kanatta defans yapan da atak yapanda tek başına Linnes Tolga 'nın ne ona yardım etme gibi bir derdi var ne de Tudor 'un Tolga 'dan öyle bir beklentisi
Badou ne kadar sağ kanat oynuyorsa Tolga 'da o kadar sol kanat oynuyor ....
Çok gömdünüz adamı. O kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Herşey fener maçıyla başladı. Arkasına iki defa adam kaçırdıktan sonra form tutmadı birdaha.
![]()
Sistem anlaminda da cok alternatifli bir kadro yapisi olustu. Oyuncular öyle kaliteli ki, bir cok sistemi oynayabilecek kapasitedeler.
Mesela Asamoah´in gelisiyle (insallah), son dönemin sevilen sistemi 3-4-3´ü de cok etkili sekilde oynayabiliriz.
Bu anlamda Asamoah ve Mariano en uygun isimler. Ama Avrupa´da olmadigimiz icin cok da denenecegini sanmiyorum.
"Ne gerek var ligde, korktu" vs. derler. Ama kralini oynar bu kadro. Cok da az gol yer diye düsünüyorum.
![]()