- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Ntvspor : Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Lionel Carole, Sevilla için sağlık kontrolünden geçti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole için konuşulan rakamlar doğruysa muhteşem bir iş olmuş.
Cdm olarak da oynayabiliyor rns
Geçen sezon hep o mevkide oynadi mesela
Adamin kanat bindirmeleri ücü gecmez.Katılmıyorum. Bizim bildiğimiz anlamda kanat oyuncusu olarak oynayamaması kanat oynayamayacağı anlamına gelmiyor. Adam 3 maçtır neler yapabileceğini gösterdi o bölgede. Tarzı kesinlikle çok farklı ama faydalı olduğu sürece sorun yok benim için.
Reis Carole ilk geldiği yıl bir ciddi sakatlınmıştı hatırlar mısın ?
Bence ondan sonra Carole yavaş yavaş eridi gitti. İlk geldiği zamanda öyle ne bileyim acayip yetenekli bir adam değildi belki ama çok iyi mücadele ediyordu sonuna kadar zorluyordu pozisyonu soğuk kanlı kalıp çoğu mücadeleyi kazanıyordu
O sakatlıktandan sonra o Carole gitti yerine anadolu takımı düzeyinde arada beyni Error veren 3. sınıf sol bek Carole geldi yavaş yavaş

Haydaa kiralık değil miydi? Böyle ise çok daha iyi
TRANSFER - Galatasaray, Lionel Carole'u €4M'a Sevilla'ya verdi. https://twitter.com/tribundergi/status/903259686773952513/photo/1
Yok yok, 180 derece döndü, yapilanlari övüyor ama tabi maddi uyarilari yapmadan gecemedi.Bizim sinan kalpten gitmistir bukadar transferlerden sonra. Para mara diyordur yatarken
Geçen sezon neden rakipler elini kolunu sallayarak geçiyordu orta sahayı reis
Tolga gerçekten Fernando gibi defansif olarak pozisyon almasını bilmiyor ha adamı kovalar yapışır peşine ayakta ise iyi müdahale yapar topu alır ama adam akıllı pozisyon alması gereken veya kayarak topu alması gereken her pozisyonda delip geçtiler Tolga 'yı
Selçuk' un etkisi inanılmaz derece fazla Tolga 1 suçlu ise Selçuk 5 suçlu bu konuda onu kabul ediyorum ama Tolga 'yı güvenipte kesinlikle bu düzende tek CDM olarak oynatmam
Haydaa kiralık değil miydi? Böyle ise çok daha iyi
TRANSFER - Galatasaray, Lionel Carole'u €4M'a Sevilla'ya verdi. https://twitter.com/tribundergi/status/903259686773952513/photo/1
Geçen sezon neden rakipler elini kolunu sallayarak geçiyordu orta sahayı reis
Tolga gerçekten Fernando gibi defansif olarak pozisyon almasını bilmiyor ha adamı kovalar yapışır peşine ayakta ise iyi müdahale yapar topu alır ama adam akıllı pozisyon alması gereken veya kayarak topu alması gereken her pozisyonda delip geçtiler Tolga 'yı
Selçuk' un etkisi inanılmaz derece fazla Tolga 1 suçlu ise Selçuk 5 suçlu bu konuda onu kabul ediyorum ama Tolga 'yı güvenipte kesinlikle bu düzende tek CDM olarak oynatmam
yanlış alıntıBjkli iste çok belli ediyor kendini senelerden beri
Adamin kanat bindirmeleri ücü gecmez.