- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Quakerboy da bitti dedi ben de ona güveniyorum.
Bende sana guveniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quakerboy da bitti dedi ben de ona güveniyorum.
Son durumunu bilmuyorum ama begendigim bir oyuncuJoel campbell zu betis........
ZWADWOOO
Yav ne sacmaliyonuz beyler Galatasaray yönetim kurulu üyesi açıkladı ne yapsınlar daha.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ne sacmaliyonuz beyler Galatasaray yönetim kurulu üyesi açıkladı ne yapsınlar daha.
hesabin fake oldugu söylentileri varYav ne sacmaliyonuz beyler Galatasaray yönetim kurulu üyesi açıkladı ne yapsınlar daha.
Wenger aslinda coktan bitti, en azindan taraftarin gözünde, rahat bir, hatta iki sezon oldu.
Ancak, kulübün sahipleri icin uyagun kafada, fazla para harcamayalim kar edelim derdindeler.
Hayir, adamlar kulüp olarak bakmiyorlar, sirket olarak bakiyorlar.Restoran mı işletiyorlar koskoca klüp yıllardır şamar oğlanı oldu.
Fifanin sistemine girdigin an problem yok.Olm 6 saat kaldı transferin bitmesine artık bildirimleri yapmamız lazım
bizim icin donem 8 eylulde bitiyor rdasOlm 6 saat kaldı transferin bitmesine artık bildirimleri yapmamız lazım