Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bb7f40bbe6c71c2734e5b61c980ebeb0.jpg

abv asamoah

bizim lige göre ayın 8inde bitmiyor mu transfer dönemi. bize ne Avrupa'dan. yani asamoah bugün açıklanacak diye bir şey yok. 8ine kadar vakit var

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fake olan hesap mı?

hesabin fake oldugu söylentileri var
Hangisi ben görmedim ondan soruyorum

Aslolan Galatasaray'dır
Ural AKÜZÜM
Beyler manyakmisiniz adamın hesabı onaylanmis kim fake hesap alip onaylatcak ve kulup o adama dava acmiycak.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fanatik haberini de bilgisiz ergen yakup çınar yapmış.ben de bişey sanmıştım.evren abinin izinden gitmek istiyosan takip et az camış.juventus birini alsın almasın bu iş bitti.haber gireceksen italya için 1 gün kaldı madem sabah girseydin,akşam degil.böyle bişeyin haberi akşam griilmez.okunsun site tıklansın da ne olursa olsun.her yönüyle yalan ama bari yalanı da düzgün yap.

mantıksızlık dolu bizim basın.

Linnes inşallah her zaman kendini hazır tutar, allah korusun beklerden biri sakatlanır ya da cezalı duruma düşerse Norveçli yiğidimiz sahne alacak

Bir anda olumlu havaya dönen haberler inş bir an önce olumsuza dönmez..nerede kap bir foto koysa istanbul diye .. rahat olamıyorum bir önce resim kap vs birşey gelir

Bu juventus ortalıgı karıstıracak gıbı son dakıkada

ural aküzümün hesabı resmi,mert çetinin paylaşımı ve GS twitter hesabı da var.hala olumsuzluk peşindeyseniz burda kafa ütülemeyin.yoksa ben de artık sert tepki vericem.sabır bi yere kadar.

Bu akşam Avrupa'daki çoğu ligde transfer dönemi bitiyor. De Jong, Cavanda ve Donk elde patladı anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt