- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
19.05 te KAP bekleyenler 
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sergeni masur gör, cocuk cok ugrasti calisti bu konuda.Gelmemesini isteyen ya salaktır ya da fbli ama resmiyete dökülmeden bitmiş gibi konuşmak da anlamsız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sagbekmişBelcika basinina göre vanden borre ile görüsüyoruz
Muhtemelen yalan haber
eski hakem mi kel olan?Collina da Asamoah için son eklemeler yapılıyor. Artık KAP çok yakın demiş
Aslolan Galatasaray'dır
Sergeni masur gör, cocuk cok ugrasti calisti bu konuda.
Ama genel olarak katiliyorum, cünkü dün bir anda is iptal gibi göründü sonra döndü.
Burda bir iki tane var, Asamoah gelmezse sorumlusu istifa etsin dedik diye taraftarligimiza etmedikleri laf kalmadi.
Halbuki ne zamandir pazarlik halinde olunan adam icin teklif gec geldi aciklamasi ne oluyor, bu nasil bir tezatliktir, taraftar yine mi kandiriliyordu tepkinin sebebi.
Bunu bile anlamayip, tuhaf mesajlar atip durdular, sanki biz bir oyuncu yüzünden bu takimin basarisini istemiyoruz gibisinden.
Okudugnu anlamayan insanlarla pek ugrasmaya gelmiyor, bosa aliyorlar, bos bos konusuyorlar.
Belcika basinina göre vanden borre ile görüsüyoruz
Muhtemelen yalan haber
carole gitti denayer geldi. cavanda gittiğinde de asamoah açıklanacaktır bence. dejong ve donk için 8 eylüle kadar beklenip fesh yoluna gidilir tahminim. o iki çöpü kimse almaz 1 sene yatıp paralarını alırlar.
iste bunu pek algilayamiyor bazi arkadaslarimiz, mesele istememek degil, mesele tuhaf bir transfer sürecinin dün iyice tuhaf bir hal almasi sebebi ile duyulan endise.Ben dayanaksız bu kadar net konuşulmasını saçma buluyorum.Geldi ya da iptal oldu.Son dakikaya kadar işler değişebilir.Juventus adilik yapıyor.Futbolcu çok istekli gelmek için öyleyse Juventusun yardım etmesi lazım ama tutarsız açıklamalar yapıyorlar.Bu açıklamalar da insanın aklında soru işareti bırakıyor.Yoksa Asamoah olmazsa olmazımız istememek hainlik.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eski hakem mi kel olan?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
hic birisinden haber beklemiyorum, bugüne kadar duyumcularin hic birine güvenmedim.Bugüne kadar evren göz sağlamcı olduktan sonra yazan biri diyenler evren göz gecenin 02.30 unda oldu demesine rağmen hala ali naciden nevzatdan haber bekliyor kendinizle çelişmeyin bari
Aslolan Galatasaray'dır