Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19.05 te KAP bekleyenler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carole, Cavanda, De Jong, Donk gonderilecek yabancilar

Bunlardan sadece Donk Turk kulubune gider. Diger 3'unun bugun satilmasi lazim

Donk/De Jong satilmazsa, uygun fesihe yanasmazlarsa tribunde otursunlar

Gelmemesini isteyen ya salaktır ya da fbli ama resmiyete dökülmeden bitmiş gibi konuşmak da anlamsız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergeni masur gör, cocuk cok ugrasti calisti bu konuda.
Ama genel olarak katiliyorum, cünkü dün bir anda is iptal gibi göründü sonra döndü.
Burda bir iki tane var, Asamoah gelmezse sorumlusu istifa etsin dedik diye taraftarligimiza etmedikleri laf kalmadi.
Halbuki ne zamandir pazarlik halinde olunan adam icin teklif gec geldi aciklamasi ne oluyor, bu nasil bir tezatliktir, taraftar yine mi kandiriliyordu tepkinin sebebi.
Bunu bile anlamayip, tuhaf mesajlar atip durdular, sanki biz bir oyuncu yüzünden bu takimin basarisini istemiyoruz gibisinden.
Okudugnu anlamayan insanlarla pek ugrasmaya gelmiyor, bosa aliyorlar, bos bos konusuyorlar.

Belcika basinina göre vanden borre ile görüsüyoruz

Muhtemelen yalan haber

Eğer lemar ve mbappe satılırsa monacınun geliri 420 milyon civarı bu futbol değil lan

Collina da Asamoah için son eklemeler yapılıyor. Artık KAP çok yakın demiş

Aslolan Galatasaray'dır

Sergeni masur gör, cocuk cok ugrasti calisti bu konuda.
Ama genel olarak katiliyorum, cünkü dün bir anda is iptal gibi göründü sonra döndü.
Burda bir iki tane var, Asamoah gelmezse sorumlusu istifa etsin dedik diye taraftarligimiza etmedikleri laf kalmadi.
Halbuki ne zamandir pazarlik halinde olunan adam icin teklif gec geldi aciklamasi ne oluyor, bu nasil bir tezatliktir, taraftar yine mi kandiriliyordu tepkinin sebebi.
Bunu bile anlamayip, tuhaf mesajlar atip durdular, sanki biz bir oyuncu yüzünden bu takimin basarisini istemiyoruz gibisinden.
Okudugnu anlamayan insanlarla pek ugrasmaya gelmiyor, bosa aliyorlar, bos bos konusuyorlar.

Ben dayanaksız bu kadar net konuşulmasını saçma buluyorum.Geldi ya da iptal oldu.Son dakikaya kadar işler değişebilir.Juventus adilik yapıyor.Futbolcu çok istekli gelmek için öyleyse Juventusun yardım etmesi lazım ama tutarsız açıklamalar yapıyorlar.Bu açıklamalar da insanın aklında soru işareti bırakıyor.Yoksa Asamoah olmazsa olmazımız istememek hainlik.

5978f3d61af2b7fec3db25e6fb83ea70.jpg

abv asamoah

carole gitti denayer geldi. cavanda gittiğinde de asamoah açıklanacaktır bence. dejong ve donk için 8 eylüle kadar beklenip fesh yoluna gidilir tahminim. o iki çöpü kimse almaz 1 sene yatıp paralarını alırlar.

asamoah için 8 eylüle kadar süremiz var

Bugüne kadar evren göz sağlamcı olduktan sonra yazan biri diyenler evren göz gecenin 02.30 unda oldu demesine rağmen hala ali naciden nevzatdan haber bekliyor kendinizle çelişmeyin bari

Aslolan Galatasaray'dır

Ben dayanaksız bu kadar net konuşulmasını saçma buluyorum.Geldi ya da iptal oldu.Son dakikaya kadar işler değişebilir.Juventus adilik yapıyor.Futbolcu çok istekli gelmek için öyleyse Juventusun yardım etmesi lazım ama tutarsız açıklamalar yapıyorlar.Bu açıklamalar da insanın aklında soru işareti bırakıyor.Yoksa Asamoah olmazsa olmazımız istememek hainlik.

iste bunu pek algilayamiyor bazi arkadaslarimiz, mesele istememek degil, mesele tuhaf bir transfer sürecinin dün iyice tuhaf bir hal almasi sebebi ile duyulan endise.

Bugüne kadar evren göz sağlamcı olduktan sonra yazan biri diyenler evren göz gecenin 02.30 unda oldu demesine rağmen hala ali naciden nevzatdan haber bekliyor kendinizle çelişmeyin bari

Aslolan Galatasaray'dır
hic birisinden haber beklemiyorum, bugüne kadar duyumcularin hic birine güvenmedim.
Sadece dün aksam transferin iki yöne dogru evrilmesi tedirgin ediyor bu kadar.
Resmi aciklama geldigi zaman hepsi unutulmus olacak.

bayramda açıklancak falan dedilerdi.bu kadar sosyal medyadan mesajlar verildiğine göre gece 12:00 de açıklanıcak belki de...bayramın 1.gününe girildiğinde yani.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt