Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.945
- 32.478
- 2.098
Ne vanden borre si beyler futbola ara vermiş sonra kongo ligine gitmiş adamın bizde ne işi var ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Transfer formunun ne olduğunu öğren sonra aynanın karşısında bunu kendine tekrar et yine olmadı bir defter al öğrenene kadar yaz. O da mı olmadı gel buraya sana yine seçenekler sunarım merak etme. Bu kadar da kasma burası transfer formu kap formu değil.
Aslolan Galatasaray'dır
Bunun cezası yokmu abi? Burda takip ediyoruz, milleti yanıltanlar var.
Bunun cezası yokmu abi? Burda takip ediyoruz, milleti yanıltanlar var.
basin tekmeyi o vakit
Modum bir sualim olacak
Ben forumun acemisi sayilirim, "nkfv....." gibi bir mesajimdan dolayi bir hafta ceza yemistim
Bugun forumun eskilerinden Refik Y.Akkulah ayni mesaji atmis, like rekoru kirmis
Neden acemilere bu kadar yukleniyorsunuz?
basin tekmeyi o vakit
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Ilginc olanida, duyumculara güvenen bu arkadas, dün denayer duyumcular tarafindan yazildiktan kisa bir süre sonra aciklanmasina ragmen, duyumcularin asamoah konusunda o kadar net yazmalarina ragmen hala daha aciklanmadigi icin endiselenmemize laf cakiyor.Senin okuduğunu anlamada sıkıntı var sanırım. Transfer forumu senin insanlara ne yapmalarını söyleyebileceğin biryer değil. Bu taraftar grosskreutz olayını da yaşadı. Bu yönetimin ne kadar basiretsiz olduğu herhalde çabuk unutuluyor. Benim gibi bazıları da endişeleniyor ve bunu dile getiriyor. Çünkü bu transfer bana göre en önemli üç transferden biri olacak takım için. Ben böyle düşünüyorum diye sen bana buradan git diyemezsin bunu ya tek başına anla yada yetkilerden biri sana anlatsın.
Kaç saattir ortalığı karıştıran adam kulübü basıyor bide ne işlere kaldık insan gerçekten hayret ediyor. Biladerim ne boş yapıyon bee tamam git ötede bekle Kap bekliceksen uzatma daha fazla kapat konuyu.Sabretmesek kac zaman oldu kulübü basmistik.
Dün Denayer haberleri düstü piyasaya, hemen aciklama geldi.
Insan bir yerde korkuyor, en kilit adam yav.