Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer icin opsiyon olmaliydi.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Yok opsiyonun tek islevi bu degil.Ben opsiyon olayına pek takılmıyorum. Opsiyon zaten ilk tercih senin olsun diye koyuluyor sözleşmelere. Oyuncu zaten bizi istediği için başka kulüpler teklif yapsa bile ilk tercih biz oluruz sene sonunda.
Madem De Jong ne karşılıklı feshe yanaşıyor, ne de teklif geliyor, transfer dönemi bitince sözleşmesini fesh et sürünsün hain herif.
almanya dan bi takimdir %99ibrahim seten yasin -getafe olayı yalan ama baska takımla görüşmeleri sürüyo dedi
emredersin denayerJason Denayer: İlk maçlarda stat hep doluydu izledim. Rica ediyorum yine stadımızı doldursunlar.
Fransa portakalları vitamin yapacak gibi kadroyla çıkıyor
şu asamoah acıklansın da devre arasına odaklanak artık
mart ayinin haberiydiSpinazzola is staying at Atalanta & Asamoah will not be leaving Juventus. (Sky)
Khaled Al Nouss sur Twitter : "Spinazzola is staying at Atalanta & Asamoah will not be leaving Juventus. (Sky)"
Eski haber dimi
1.3 diyorlar büyük ihtimalle doğrudur. Seneye geri dönse bile neredeyse bonservisini çıkarmış oluyor.Carole'ün gidiş bedelini çok merak ediyorum.
tekrarı geçiyolar.skyda haber yokSpinazzola is staying at Atalanta & Asamoah will not be leaving Juventus. (Sky)
Khaled Al Nouss sur Twitter : "Spinazzola is staying at Atalanta & Asamoah will not be leaving Juventus. (Sky)"
Eski haber dimi
almanya dan bi takimdir %99
haydaaaaaa.. paf takimlardan biridir belki bolgesel takimlardanAlmanyada bitti transfer yanlış bilmiyorsam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi