Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jason Denayer: İlk maçlarda stat hep doluydu izledim. Rica ediyorum yine stadımızı doldursunlar.

ibrahim seten yasin -getafe olayı yalan ama baska takımla görüşmeleri sürüyo dedi

Ben opsiyon olayına pek takılmıyorum. Opsiyon zaten ilk tercih senin olsun diye koyuluyor sözleşmelere. Oyuncu zaten bizi istediği için başka kulüpler teklif yapsa bile ilk tercih biz oluruz sene sonunda.
Yok opsiyonun tek islevi bu degil.
Bonservis bedelini sabitliyorsun.
Eger kiraladigin oyuncu iyi performans sergiler ise kulübü fiyat yükseltemiyor, bu yüzden aslinda opsiyon merakimiz.
Buna ragmen temelde ayni fikirdeyim, oyuncu kalmak isterse bir sekilde halledilir.

Madem De Jong ne karşılıklı feshe yanaşıyor, ne de teklif geliyor, transfer dönemi bitince sözleşmesini fesh et sürünsün hain herif.

Tek taraflı fesih edersen parasını son kuruşuna kadar alır. Misal Olcan Adın. Maalesef bugünleri sözleşme yaparken düşünmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu asamoah acıklansın da devre arasına odaklanak artık

Carole şimdiye kadar açıklanması lazımdı sevilla açıkladı acaba bizimkiler carole açıklamasını asamaoh belgelerini tamamladıktan sonra arka arkaya mı açıklayacaklar :asd22:

Asamoah geleceğini varsayarak Carole'un gönderilişi doğru da aksi bi durum olursa bekte çok sıkıntı yaşarız Tarık malı falan oynar olası bi sakatlıkta

Belcikali gazeteci:

Sven Claes @svenclaes

DONE DEAL: Luis Pedro Cavanda (27) has joined Standard de Liège on a season-long loan from #Galatasaray with option to buy.

Standard Liege, Cavanda'yi satin alma opsiyonuyla 1 yilligina kiraladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt