Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole'u gönderip sol bekte sadece 1 oyuncuya kalacak kadar aptal değilizdir diye tahmin ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen sene olsaydı bunu yapabilecek potansiyel vardı ama bu sene ki yapılan mükemmel hamlelerden sonra düşük bir ihtimal gibi birde tüm güvenilir haber kanalları hepsi bu iş bitti dedi mutlaka yetkili birinden teyit almışlardır ama tabi grosskıro faciasını yaşadağımız için içimizde acaba sorusu var

Transferin bitmesi için nevzatın yazmasını bekliyorlar, baktılar diğerleri haberi verdi nevzata ayıp olmasın diye bekletiyorlar nevzat yazınca KAP gelir :D

düşen haberler aynı olacak italyada boşuna beklemeyin.mantıkları spinazzola gelmiyosa asamoah kaldı şeklinde.papagan gibi tekrardalar.asamoahın gelcegi gün haberi düşerse italyanlar da artık tekrarlamaaz aynıs eyi.

Son düzenleme:
Nobeti kavgayla kirletmem

Ancak bu hal tavrin cok yersiz, ne bu dayilanma

Kus olduguna inanmistim, refik rtasimla konusmani simdi gordum ozur dilerim

Ama artist artist konusman acayip sacma, komik duruyorsun

Yav şu gereksizden ne özür diliyon baykuş gibi bekliyor olumsuz durumları,umarım ağlatırız Asamoah transferini yapıp.

Evren Göz dışındaki muhabirlerin haber girmemesi enteresan. İçip içip twit atmamıştır umarım gecenin 3'ünde

Juventus'un 1999 yılından bu yana puştluk konusunda zirve bir kulüp olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.

not: Del Piero reis hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt