Ribery de gelecek.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Varmi ciddi bir durum reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery de gelecek.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
geçen sene olsaydı bunu yapabilecek potansiyel vardı ama bu sene ki yapılan mükemmel hamlelerden sonra düşük bir ihtimal gibi birde tüm güvenilir haber kanalları hepsi bu iş bitti dedi mutlaka yetkili birinden teyit almışlardır ama tabi grosskıro faciasını yaşadağımız için içimizde acaba sorusu varCarole'u gönderip sol bekte sadece 1 oyuncuya kalacak kadar aptal değilizdir diye tahmin ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
basligi ASAMOAH NOBETI yapalim ltf
tesekkurler
Varmi ciddi bir durum reis
Bu kaynaklar niye peki bizdekiler gibi bitti seklinde haber girmediler?corrieere dalla sportun sabahki haberini paylaşmış.yeni bi bilgi yok
Olm şaka maka şu an kadroda 2 tane bek var
Nobeti kavgayla kirletmem
Ancak bu hal tavrin cok yersiz, ne bu dayilanma
Kus olduguna inanmistim, refik rtasimla konusmani simdi gordum ozur dilerim
Ama artist artist konusman acayip sacma, komik duruyorsun
DONE DEAL: Luis Pedro Cavanda (27) has joined Standard de Liège on a season-long loan from #Galatasaray with option to buy. #DeadineDay https://twitter.com/svenclaes/status/903316881347678208/photo/1Bu kaynaklar niye peki bizdekiler gibi bitti seklinde haber girmediler?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
olabilirBaşlığı ''ASAMOAH NÖBETİ'' yapıp gelene kadar KİLİTLEYELİM Mİ ne dersiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyim Refik Bey.
+NedvedJuventus'un 1999 yılından bu yana puştluk konusunda zirve bir kulüp olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.
not: Del Piero reis hariç