Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet nedved ve del piero haric tum juve sevdalilarinin cedlerine rahmet okuyorum

ozellikle de morattaya

Sinan copu de umarim azicik akillanmistir tek teklif gelmedi kendisine. Zaten demistim haziran ayinda alsa alsa almanya 2.ligi alir bunu.

Nobeti kavgayla kirletmem

Ancak bu hal tavrin cok yersiz, ne bu dayilanma

Kus olduguna inanmistim, refik rtasimla konusmani simdi gordum ozur dilerim

Ama artist artist konusman acayip sacma, komik duruyorsun

Birader benim sıkıntım yok kimseyle.Hakkımda biri bir şey yazarsa cevabını alır.Ben bir şey yazarken kimse ne diyecek diye düşünmem.Doğru bildiğimi yazarım.Kuş değilim Allah korusun.Aslanım ben.Kendin gibi düşünmeyen herkese kuş demeyi bırak.Sen komik duruyosun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cumhur önder arslan -cumhuriyet
evren göz
ibrahim seten
futbol arena-ali naci
beinsports

hepsi yazdı

0e6cefd187b0a78e7e7a39c5412a722e.jpg

Biat etsin tüm Juveliler

549a7e454fca8331bdbe3cad0d9e3324.png

Ahahaha mal bunlar, kapağa Carole'u koymuşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya kaynak sky diyorlar da bu sky'in ne twitterinde ne de yazarlarında haber yok . Hay Allah belanızı versin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şerefsiz evladı hepsi...haber yok hiç bi yerde.o küçük siteler var ya kafaya göre haber yapıyo altına sky diye kaynak verip.3 gün önce de aynı seyi yaşadım calciomercato fanta bilmem ne sitesi paylaştı,asamoah Galatasaraya çok yakın kaynak sky diye...sonra baktım ,skyda öyle bi haber yok.

şerefsiz evladı hepsi...haber yok hiç bi yerde.o küçük siteler var ya kafaya göre haber yapıyo altına sky diye kaynak verip.3 gün önce de aynı seyi yaşadım calciomercato fanta bilmem ne sitesi paylaştı,asamoah Galatasaraya çok yakın kaynak sky diye...sonra baktım ,skyda öyle bi haber yok.
Şimdi de bizim siteler aynı şeyi sky gösterip yazıyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt