Samet Güler
Parçalı Üye
- 20 Temmuz 2011
- 2.616
- 68
- 1.008
Strinic sampdoria ya gitti bildiğim kadarıyla.inşallah asamoah gelmez diye strinic'i almaya kalkmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Strinic sampdoria ya gitti bildiğim kadarıyla.inşallah asamoah gelmez diye strinic'i almaya kalkmazlar.
Nobeti kavgayla kirletmem
Ancak bu hal tavrin cok yersiz, ne bu dayilanma
Kus olduguna inanmistim, refik rtasimla konusmani simdi gordum ozur dilerim
Ama artist artist konusman acayip sacma, komik duruyorsun
Yav şu gereksizden ne özür diliyon baykuş gibi bekliyor olumsuz durumları,umarım ağlatırız Asamoah transferini yapıp.
Yav şu gereksizden ne özür diliyon baykuş gibi bekliyor olumsuz durumları,umarım ağlatırız Asamoah transferini yapıp.
şerefsiz evladı hepsi...haber yok hiç bi yerde.o küçük siteler var ya kafaya göre haber yapıyo altına sky diye kaynak verip.3 gün önce de aynı seyi yaşadım calciomercato fanta bilmem ne sitesi paylaştı,asamoah Galatasaraya çok yakın kaynak sky diye...sonra baktım ,skyda öyle bi haber yok.Ya kaynak sky diyorlar da bu sky'in ne twitterinde ne de yazarlarında haber yok . Hay Allah belanızı versin
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cumhur önder arslan -cumhuriyet
evren göz
ibrahim seten
futbol arena-ali naci
beinsports
hepsi yazdı
Şimdi de bizim siteler aynı şeyi sky gösterip yazıyorşerefsiz evladı hepsi...haber yok hiç bi yerde.o küçük siteler var ya kafaya göre haber yapıyo altına sky diye kaynak verip.3 gün önce de aynı seyi yaşadım calciomercato fanta bilmem ne sitesi paylaştı,asamoah Galatasaraya çok yakın kaynak sky diye...sonra baktım ,skyda öyle bi haber yok.
+ Galatasaray sosyal medya hesabı ve mert çetin inceden mesaj yolladı deli değiller herhalde ortada bişey yokken resmi hesaplardan paylaşım yapsınlar
![]()
Biat etsin tüm Juveliler
Şimdi de bizim siteler aynı şeyi sky gösterip yazıyor
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi