Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Spinazzola'nın menajeri Davide Lippi: "Ben böyle bir şey görmedim. Atalanta, takımda kalmak istememesine rağmen onu Juve'ye geri vermiyor"[/FONT]:mad:

hiçbiyerde haber yok.bu onun bunun cocukları yüzüden asamoah Galatasaray baslıgı kirleniyo twitterda.en iyisi evren abiyi,nevzatı beklemek.onlar yazar ne zaman gelecegini

IMG_7341.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda 2 saat 23 dakika içinde bir takıma gitmezse bize geleceğini biliyorsunuz değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sapık mısınız acaba? Gidin dizi, film filan izleyin. Olmadı dışarı çıkın, bayramlık filan bir şeyler ayarlayın. Son 20 sayfayı okuma gafletinde bulundum affedersiniz ama kafa sevmişsiniz net olarak Asamoah aşağı Asamoah yukarı tamam biz de istiyoruz da nedir yani? En kötü ihtimalle 1 hafta kaldı zaten.

Arkadaslar medyada sol bek icin baska isimler cikmadigina gore, bu is bitmistir. Bu suskunluk durgunluk finalde oldugumuzun isareti.
Negatif dusunceleri atin bi kenara ASAMOAH bizimdir.

Bu gece son degil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizim transfer planlamamızı yapan deha ,yüce güç bence bu transferi bitirdi.gerçek mevkisi sol bek olmayan lines ile tüm sene geçmez.herkes rahat olsun bitti asamoah işi.mantığım öyle diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt