Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
edit
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Kap dedi harbiden kap geldi ya la asdhasdhsad
Yönetici isen olmama ihtimalini göreceksin ve tedbir alacaksın.
Fırsat transferi diye bişey yok. Ne fırsatı , adamların elinde tapusu. İster satar, ister satmaz. Adam Spin gelmezse Asamoah ı satmayacağız diyor. Adam bizim yedeğimiz diyor. Spin gelirse 3. sol bek olacak o zaman satarız diyor. Sen de süre vericen olmayınca b planını uygulayacaksın, linnesle tüm yılı geçirmek durumunda kalmayacaksın!!
Diarra dan bile ders almamışız. Son gün De jong muadili almayız yine inşallah!!
Ben bu bjk ile ilgili upuzun bir yazımda da belirttim.Aptal Bjk satmadı adamı.
Canim benim kusura bakma, beni atin konudan kendimden utandim suanSende editle yazıklar olsun.
Canim benim kusura bakma, beni atin konudan kendimden utandim suan
Duuuur, daha çok utanması gereken biri var, Arsene Wenger.Canim benim kusura bakma, beni atin konudan kendimden utandim suan
Dikkat ediyorum 1 tane olumlu mesajın yok. Negatif, negatif, negatif. Yaşama o zaman olsun bitsin. Asamoah gelirse gelir, gelmezse gelmez. Lakin bu kadar negatiflik ile yaşanmaz be.
Sende biraz sakin ol abi ya cok gerginsin son günlerdir nedir bu ya.Duuuur, daha çok utanması gereken biri var, Arsene Wenger.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
la şakaydı Evet Akşam üstü uzun süre hal dili ile anlatamaya çalıştıktan sonra, karşımdakiler iyice dengesizleşince yazı tonumuz yükseldi.Sende biraz sakin ol abi ya cok gerginsin son günlerdir nedir bu ya.
Baba sende çok darlıyon beolumsuz birşeye olumlu diyince iyi mi oluyo ?
Eskiden her sayfada olurdu kap hafta sonu açık mı sorusu onu hatırlattı.kap arefe ve bayram yüzünden kapali
asamoya pazartesi sali gelir en erken
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk