Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu cavanda bile takım buluyor vay be. Hem de öyle çöp bi takım değil. Belçika'nın köklü takımı Standart L.

Galiba yavaş yavaş belgeleri hazırlıyorlar ben bayramdan önce asamoah KAP geleceğini tahmin ediyorum bayram şekeri diyip durdular bayramdan sonra şeker mi olur

Kwadwo'da açıklanacaktır 1-2 saate diye düşünüyorum... Cavanda ve Carole gitti, Kwadwo gelmeseydi Carole gitmezdi bence.

umarım carole da cavanda da iyi performans gösterir ve satın alır kulüpleri. seneye 2,3 takviye yeterli olur.

Ne yapmış lan bu.
90d339bda7fc0a2e1906a734579c461d.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortada olumsuz bir şey yok. Siz yarı dolu bardağın sadece boş kısmını görüyorsunuz bu kadar. Ortada net bir şey de yok. Tercih size kalmış tabii ki. Herkes istediğini düşünmekte özgür de biraz olumlu olsanız ölür müsünüz merak ediyorum.

Bu sene bu kadar olumlu hamleler yapılmış hala eleştirilecek ne var yahu. Gelmezse de gelmez ki bence çoktan bitti. Boşuna goygoy yapıyoruz burada.

olumlu bişey olunca olumlu yorum yaparım. Mesela aşağıdaki link

https://www.gscimbom.com/forum/f17-...dusunceleriniz-161386/index3.html#post9462003

Red Report‏ @RedReport_ 21 sn.21 saniye önce
Daha fazla
Standart Liege SG Olivier Renard: Liege olarak büyük bir iş yaptık. Cavanda çok kaliteli bir oyuncu. Gerçekten çok mutluyuz.

Muahahahahahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt