Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri cavanda için harika transfer diyor.Öteki twitter resmi hesabına carole kapak resmi yapıyor.

Belçikanın tinercileri liege, ispanyanın tinercileri de sevillaymış.Bunu da yeni öğrenmiş olduk.

Monchi yok ki artık. Bokchi yapıyor transferleri artık galiba sevilla adına

Ansaldi Torino'ya gitti bari Davide Santon'u alsak. Asamoah gelmezse Arda kesin alınır. Linnes bek oynar.

Kendi oyuncularımızı küçümseme olayına da hastayım. Tamam adam Sabri'dir, istediğini dersin eyvallah.. Mesela Telles ben beğenmiyordum ama adam futbolcu yani en azından birileri alabilir, pazarlanabilir, taraftar yerin dibine sokuyor bunu alan enayidir falan filan. Şimdi aynısı Carole de ki sadece kiralandı, kendi oyuncumuzu biz gömersek millet ne yapmaz? Carole geldiği ilk sene gayette iyi oynadı, geçtiğimiz sezon da inanılmaz kötüydü, doğru. Şimdi estiren Marcelo bile zamanında geçtiğimiz yıllarda Erciyes'te oynayan Drenthe ile forma savaşı veriyordu ciddi ciddi. Linnes ve Tolga'nın pik yaptığı normal kaliteli bir takımda, ilk seneki Carole coşardı aksini iddia eden de futboldan anlamıyordur net olarak.
Sen de bizim maçımızı izlemiyosun eminim.

Takımı bütün önemli maçlarda satan bizim 4. Olmamıza üstüne östersunda elenmemize sebep olan adam Carole dür aksini iddia eden varsa sabaha kadar tartışırım adam tam bi kalas

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Juve Meloyu da 2. Kiralama döneminde geç yollamıştı , Bunu hep yapıyor ben Asamoah işinin inşallah bittiğini düşünüyorum , Resmi sitedeki resim talimat gelmedikçe kolay kolay böyle bir hareket yapmaz kanaatindeyim . Şu an asamoah işi resmi bildirim gelmedikçe herkesi sıkıntıya sokucak kimsenin tahammülü kalmamış belliki .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra Asamoah gelmezse eğer Asamoah hayırlı olsun geldi vs diyen tüm muhabir ve gazeteciler istifa etsin.

Asamoah olmazsa nedir acaba b planimiz?
Bence 2 tane bek almamiz lazim su an sadece 2 bekimiz var.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt