- 5 Şubat 2013
- 15.548
- 2.693
- 1.828
Aspor: Asamoah Galatasaray da''
Artık kap bekleniyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
???
Asamoahta flaş gelişme - Aspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor: Asamoah Galatasaray da''
Artık kap bekleniyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen de bizim maçımızı izlemiyosun eminim.Kendi oyuncularımızı küçümseme olayına da hastayım. Tamam adam Sabri'dir, istediğini dersin eyvallah.. Mesela Telles ben beğenmiyordum ama adam futbolcu yani en azından birileri alabilir, pazarlanabilir, taraftar yerin dibine sokuyor bunu alan enayidir falan filan. Şimdi aynısı Carole de ki sadece kiralandı, kendi oyuncumuzu biz gömersek millet ne yapmaz? Carole geldiği ilk sene gayette iyi oynadı, geçtiğimiz sezon da inanılmaz kötüydü, doğru. Şimdi estiren Marcelo bile zamanında geçtiğimiz yıllarda Erciyes'te oynayan Drenthe ile forma savaşı veriyordu ciddi ciddi. Linnes ve Tolga'nın pik yaptığı normal kaliteli bir takımda, ilk seneki Carole coşardı aksini iddia eden de futboldan anlamıyordur net olarak.
Yapmayın ağabeyciğim yapmayın. Rakip Cebelitarık oradaki İngiliz manav,İspanyol Kasap falan milli takımda oynuyor. Normal yani !Oha Meunier oha, 8 oldu belçika yine Meunier attı3 gol 4 asist
![]()
Ozanin kap diye bagirmasi asamoahla ilgili heyecanlandirmak amaçlı. Carolle alakası yok bos muhabbeti kesin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimseye bir şey olmaz da sizi kadıköyde öttürünce neler olur orasını bilememBugun forumda cok kelle gitti
Eger Asamoah olur da gelmezse daha cok kelleler gider
Hahahahahahahahaahahhaha Reis gece gece iyi güldümoyyy çenin umutlayınla mı oynadılay. kıyamam ben çana <3
Tarık camdal'ı cebelitarık'a satalım sol bekleri ondan bile kötü anlaşılanOha Meunier oha, 8 oldu belçika yine Meunier attı3 gol 4 asist
![]()
Kimseye bir şey olmaz da sizi kadıköyde öttürünce neler olur orasını bilemem
Sent from my SM-G925F using Tapatalk