Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi sneijder baskan olarak bi gün gsye dönmeli desem biton azarlar beni.
"yha saçmalamasana yha azcık mantıklı ol mümkünmü böyle bişey komikte değil üstelik" :asd:

bence juventus spinazzola'nın döneceğine o kadar güvendi ki bizimle anlaşmayı imzaladı ama duyurmayı erteledi şimdi belki de iptal etmek istiyorlar ama biz caymayız...tahminim bu

Collinada söylediğine göre Asamoah bitmiştir,rahat rahat uyuyabiliriz

Bu sene ilk defa takip etmeye başladım geçmiş seneler hakkında bilgim yok ama bu sene hakkındaki görüşüm olumlu yani öyle atıp tutan biri değil gibi bağlantıları kimse aşkın ateşle ortak bağlantıları olduğunu düşünüyorum çünkü basında çıkmamış isimleri ilk bunlar söylüyor. Tabi şu saatten sonra böyle bir iddaa da bulunmak güzel sallamasyon haber yapacağını sanmam çünkü herkes asamoah konusunda çok dolu eğer şu olay asılsız çıkarsa ağır tepkiler alır :asd22:

bence juventus spinazzola'nın döneceğine o kadar güvendi ki bizimle anlaşmayı imzaladı ama duyurmayı erteledi şimdi belki de iptal etmek istiyorlar ama biz caymayız...tahminim bu
Bana da öyle geliyor protokol falan var kesin bizde yoksa coktan bu is olmadi falan derlerdi. Juve caymaya çalışıyor bizimkiler yakasına yapıştı heralde. Verin ordan Dursun başkanın kongredeki fotosunu

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

röftaşambırı varmıdır acaba çok merak ediyorum. okadar zengin olsam yemin ederim sabah akşam yaz kış giyerdim. +birde flar.
ulan okadar yabancıyım ki şu hayata o şeylerin adını büyük ihtimalle yanlış yazdım

Kesin giyiyordur bence, anlam veremediğim giysilerin başında geliyor... Batı da genelde onu çıplak giyiyorlar diye biliyorum, ne bileyim yani düşünsene pazar sabahı kalkmışsın, kendine kahvaltı hazırlayacaksın mal malafat meydanda falan tuhaf yani bilmem anlatabildim mi...

Gerçekten Sinan muhteşem bir karakter, makarnadan bahsediyorduk adam bir anda evindeki ithal makarnaların fotoğrafını çekti ve yolladı, sonra da utanmadan '' ne kadar zengin olduğumu göstermek için yolladım, anlayın evin şarküteri vs dolu olduğunu '' yazmıştı... Yokluğu cidden hissediliyor, bilmem katılır mısın Osman başkan ?

Asamoah gelsin başka adam almasınlar moduna girdim yeter ki gelsin

Ben nedense bu işte Tudor'a güveniyorum yarın bi telefon açsın Juventusun da bayramını kutlasın bana siyahi bi boğa lazım gönderin desin :asd22:

İngiltere, İtalya ve Fransa'da transfer kapandı.O zaman ya Barcelona da kalacak ya bize gelecek,bu durumda bize gelme olasılığı daha yüksek gibi duruyo.

Aynen öyle. Kiralarız gibi geliyor bana. Hakkımızda hayırlısı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bu gece tüm basın suskun 3e doğru bir şey çıkar mı diye uyuyamıyorm

Kesin giyiyordur bence, anlam veremediğim giysilerin başında geliyor... Batı da genelde onu çıplak giyiyorlar diye biliyorum, ne bileyim yani düşünsene pazar sabahı kalkmışsın, kendine kahvaltı hazırlayacaksın mal malafat meydanda falan tuhaf yani bilmem anlatabildim mi...

Gerçekten Sinan muhteşem bir karakter, makarnadan bahsediyorduk adam bir anda evindeki ithal makarnaların fotoğrafını çekti ve yolladı, sonra da utanmadan '' ne kadar zengin olduğumu göstermek için yolladım, anlayın evin şarküteri vs dolu olduğunu '' yazmıştı... Yokluğu cidden hissediliyor, bilmem katılır mısın Osman başkan ?
olmaz mı reys hakan forumu terkettiğinde 1 gecede hepimiz cahil kalmıştık.
sinan başkanda foruma küsünce 1 gecede kültürsüz kaldık.
şimdi işte onlarsız sürüye döndük transfer transfer diye onu alak bunu alak dünyadaki herkesi alak diye nöbet tutar olduk karanlık çağlardaki insanlar gibi.
keşke geri dönseler.

giphy.gif

Cookie-Monster-GIF-Image-for-Whatsapp-and-Facebook-24.gif

Juventus yarın cl listesini bildircek belli olur herşey

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt