Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.375
- 5.344
- 2.478
Collina hakemlik yaparkende cok severdi bizi
hayirli olsun
hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu

Kim bu
Bana da öyle geliyor protokol falan var kesin bizde yoksa coktan bu is olmadi falan derlerdi. Juve caymaya çalışıyor bizimkiler yakasına yapıştı heralde. Verin ordan Dursun başkanın kongredeki fotosunubence juventus spinazzola'nın döneceğine o kadar güvendi ki bizimle anlaşmayı imzaladı ama duyurmayı erteledi şimdi belki de iptal etmek istiyorlar ama biz caymayız...tahminim bu
Merak etmeyin gelmiyorum dedi.
röftaşambırı varmıdır acaba çok merak ediyorum. okadar zengin olsam yemin ederim sabah akşam yaz kış giyerdim. +birde flar.
ulan okadar yabancıyım ki şu hayata o şeylerin adını büyük ihtimalle yanlış yazdım
O haber kolpa. Kanıt yok.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
İngiltere, İtalya ve Fransa'da transfer kapandı.O zaman ya Barcelona da kalacak ya bize gelecek,bu durumda bize gelme olasılığı daha yüksek gibi duruyo.
Offline olucam birazdan gelismeler yasanirbu gece tüm basın suskun 3e doğru bir şey çıkar mı diye uyuyamıyorm
olmaz mı reys hakan forumu terkettiğinde 1 gecede hepimiz cahil kalmıştık.Kesin giyiyordur bence, anlam veremediğim giysilerin başında geliyor... Batı da genelde onu çıplak giyiyorlar diye biliyorum, ne bileyim yani düşünsene pazar sabahı kalkmışsın, kendine kahvaltı hazırlayacaksın mal malafat meydanda falan tuhaf yani bilmem anlatabildim mi...
Gerçekten Sinan muhteşem bir karakter, makarnadan bahsediyorduk adam bir anda evindeki ithal makarnaların fotoğrafını çekti ve yolladı, sonra da utanmadan '' ne kadar zengin olduğumu göstermek için yolladım, anlayın evin şarküteri vs dolu olduğunu '' yazmıştı... Yokluğu cidden hissediliyor, bilmem katılır mısın Osman başkan ?
Offline olucam birazdan gelismeler yasanir
Ne zaman offline olsam kap geliyor.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi