Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bişey diycem.ben başka hattı taktım da telefona.watsapı yeniden yükledim.kimisinin fotosu gözükmüyo kimsinin saati ..düzelir mi?

bişey diycem.ben başka hattı taktım da telefona.watsapı yeniden yükledim.kimisinin fotosu gözükmüyo kimsinin saati ..düzelir mi?

Başka hatla whatsappı kullanmaya başladıysan karşı tarafın da seni eklemesi lazım rehberine. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin şu an

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka hatla whatsappı kullanmaya başladıysan karşı tarafın da seni eklemesi lazım rehberine. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin şu an

bende herkes ekili.herkesi görüyom da fotolar yeni yükleniyo kimisinin saati hala yazmıyo.en son göründüğü saat yani

bende herkes ekili.herkesi görüyom da fotolar yeni yükleniyo kimisinin saati hala yazmıyo.en son göründüğü saat yani

Sende ekli olması farketmiyor ama, o yeni hattını karşı taraf eklemediyse ve profili herkese açık değilse göremezsin son görülmeyi ve fotoğrafı. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin.

Sende ekli olması farketmiyor ama, o yeni hattını karşı taraf eklemediyse ve profili herkese açık değilse göremezsin son görülmeyi ve fotoğrafı. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin.

şöyle diyim o zaman.kimisini fotosunu görüyom saati yok,kimsiniin hem fotosu hem görülme saati var.

şöyle diyim o zaman.kimisini fotosunu görüyom saati yok,kimsiniin hem fotosu hem görülme saati var.

Tamam işte onlar hep ayarlı, https://i.hizliresim.com/YNY98D.png bak mesela benim ayarlarım böyle, teker teker ayarlayabiliyorsun. Benim fotoğrafımı ve son görülmemi sadece benim rehberimde ekli olanlar görebiliyor.

Son düzenleme:
Ben Denayer yı pek beğenmesem de

Mariano__Maicon_Denayer__Asamoah

Bildiğin Premier League Defansı.

8a378bcc7a45418ee2ffed5547add4f3.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Bence juve bizim vazgecmemizi bekliyor..

Biz carole u gönderemedik..onlar spinuzola yi aciklayamadilar

Yarın listeler verilirken hersey belli olur...

Kimseye umutsuzluk vermek istemem ama bence bu transfer olmayacak..

Bence juve bizim vazgecmemizi bekliyor..

Biz carole u gönderemedik..onlar spinuzola yi aciklayamadilar

Yarın listeler verilirken hersey belli olur...

Kimseye umutsuzluk vermek istemem ama bence bu transfer olmayacak..

carole gitti bilmiyorum ahberin var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt