- 2 Temmuz 2011
- 140.180
- 60.258
- 5.628
dua edin bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akil erdiremiyor insan bazen karsidakinin hareketlerinehep aynı insanlar ümit veriyo ben böyle niye yaptın diye sorunca sorun yasıyorum
bişey diycem.ben başka hattı taktım da telefona.watsapı yeniden yükledim.kimisinin fotosu gözükmüyo kimsinin saati ..düzelir mi?
bende herkes ekili.herkesi görüyom da fotolar yeni yükleniyo kimisinin saati hala yazmıyo.en son göründüğü saat yaniBaşka hatla whatsappı kullanmaya başladıysan karşı tarafın da seni eklemesi lazım rehberine. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin şu an
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende herkes ekili.herkesi görüyom da fotolar yeni yükleniyo kimisinin saati hala yazmıyo.en son göründüğü saat yani
şöyle diyim o zaman.kimisini fotosunu görüyom saati yok,kimsiniin hem fotosu hem görülme saati var.Sende ekli olması farketmiyor ama, o yeni hattını karşı taraf eklemediyse ve profili herkese açık değilse göremezsin son görülmeyi ve fotoğrafı. Sadece profili herkese açık olanları görebilirsin.
şöyle diyim o zaman.kimisini fotosunu görüyom saati yok,kimsiniin hem fotosu hem görülme saati var.
Tamam işte onlar hep ayarlı, https://i.hizliresim.com/YNY98D.png bak mesela benim ayarlarım böyle, teker teker ayarlayabiliyorsun. Benim fotoğraflarımı sadece benim rehberimde ekli olanlar görebiliyor.
peki bende ekili numaraya watsaptan mesaj atınca gidiyo mu...gittiği iki tık işareti var mesajda
ha ok bi de asıl nokta galiba yeni hattın o yeni numaranın karşı taraftar ekili olması di miEvet gider o konuda bir sıkıntı olmaz
ha ok bi de asıl nokta galiba yeni hattın o yeni numaranın karşı taraftar ekili olması di mi
Evet aynen öyle
Bence juve bizim vazgecmemizi bekliyor..
Biz carole u gönderemedik..onlar spinuzola yi aciklayamadilar
Yarın listeler verilirken hersey belli olur...
Kimseye umutsuzluk vermek istemem ama bence bu transfer olmayacak..
carole gitti bilmiyorum ahberin var mı