Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Zahmet olmaz ise Detay alalim Sergenahahah yabancı basın çark etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahmet olmaz ise Detay alalim Sergenahahah yabancı basın çark etmiş
Merhaba arkadaşlar.Yeni üye gözükmeme rağmen aslında forumda üyeliğim vardı ancak eski şifremi kaybettiğim için 2 sene önce hep misafir olarak takip ettim.Tekrar foruma yeni üyelik açarak geldim bütün Galatasaray lıların bayramı kutlu olsun nice mutlu güzel bayramlara...
Hosgeldin, tesekkürler, iyi bayramlar.Merhaba arkadaşlar.Yeni üye gözükmeme rağmen aslında forumda üyeliğim vardı ancak eski şifremi kaybettiğim için 2 sene önce hep misafir olarak takip ettim.Tekrar foruma yeni üyelik açarak geldim bütün Galatasaray lıların bayramı kutlu olsun nice mutlu güzel bayramlara...
Zahmet olmaz ise Detay alalim Sergen
Tekrardan merhabalar ve seninde bayramın kutlu olsun.Merhaba arkadaşlar.Yeni üye gözükmeme rağmen aslında forumda üyeliğim vardı ancak eski şifremi kaybettiğim için 2 sene önce hep misafir olarak takip ettim.Tekrar foruma yeni üyelik açarak geldim bütün Galatasaray lıların bayramı kutlu olsun nice mutlu güzel bayramlara...
Adam daha yeni gelmis ne tasfiyesiTekrardan merhabalar ve seninde bayramın kutlu olsun.
Üyelik konusunda adminler ile iletişime geçmenizi tasfiye edebilirim. Yardımcı olurlar şifre konusunda
Tavsiye olacaktı
Tavsiye diyelim anlasalim hocamTafsiye olacaktı![]()
Bir gün bu güzelim Türkçemizi çözeceğim'de ama bakalım artık hangi yüz yılında bu olacak.
Zamanla daha iyi olur hocam. Foruma ilk geldiğin zamana gore gozle gorulur bir gelisme var bence.Bir gün bu güzelim Türkçemizi çözeceğim'de ama bakalım artık hangi yüz yılında bu olacak.
ve aleykümselam, hayırlı bayramlar.S.A. Dostlar !...:triumphant: :triumphant: :triumphant:
Cümleten Hayırlı Bayramlar..