Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar.Yeni üye gözükmeme rağmen aslında forumda üyeliğim vardı ancak eski şifremi kaybettiğim için 2 sene önce hep misafir olarak takip ettim.Tekrar foruma yeni üyelik açarak geldim bütün Galatasaray lıların bayramı kutlu olsun nice mutlu güzel bayramlara...

Hoşgeldin. İyi bayramlar.

Merhaba arkadaşlar.Yeni üye gözükmeme rağmen aslında forumda üyeliğim vardı ancak eski şifremi kaybettiğim için 2 sene önce hep misafir olarak takip ettim.Tekrar foruma yeni üyelik açarak geldim bütün Galatasaray lıların bayramı kutlu olsun nice mutlu güzel bayramlara...
Hosgeldin, tesekkürler, iyi bayramlar.

en çok twitterdaki asalaklar için üzgünüm.biz burda her an bilgiye sahibiz. onların milliyetteki haberden haberi yok.

Son düzenleme:
Tekrardan merhabalar ve seninde bayramın kutlu olsun.

Üyelik konusunda adminler ile iletişime geçmenizi tasfiye edebilirim. Yardımcı olurlar şifre konusunda

Asamoah gelecek Galatasaray düsmanlari kacacak delik arayacak

S.A. Dostlar !...:triumphant: :triumphant: :triumphant:

Cümleten Hayırlı Bayramlar..

Bayramınız mübarek olsun beyler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baston_72_1.jpg

Asa mız geldi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt