- 2 Temmuz 2011
- 140.178
- 60.257
- 5.628
ankara istanbul uçak vardır de mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işte gerçekleri yazan bir kardeşimiz. Olacak olacakGalatasaray için transfer dönemi 8 eylüle kadar sürüyor.corrierra della sporta göre teklif artırıldı ve höwedesin gelişi oyuncunun gitmesi için yeterli (calciomercato-corrierra dellasport)
Calciomercato Juventus, il Galatasaray non molla Asamoah fanta olan yalancı site değil.calciomercato.it bu
Eğer bugün ispanya içinde bir yere gitmezse, o çizim bize yaklaşıyor gibiArda bir yere gitmediğine göre tek seçenek Türkiye kalıyor. Muhtemelen Özbek onu getirecek, takımın tüm ahengi bozulacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer bugün ispanya içinde bir yere gitmezse, o çizim bize yaklaşıyor gibi
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda bir yere gitmediğine göre tek seçenek Türkiye kalıyor. Muhtemelen Özbek onu getirecek, takımın tüm ahengi bozulacak.
Hiçbir yere de gitmeyebilir.
Bafetim Gomis: "Galatasaray gibi büyük bir takımın Beşiktaş'a 2 sene üst üste şampiyonluk vermesine şaşırıyorum." https://twitter.com/foobascom/status/903297082022404096/photo/1
abv asamoah
Maç kadrosuna giremiyor artık. Ayrılma ihtimali kalma ihtimalinden daha yüksek.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Transfer olmak icin yarim sene mac yapmamayi goze almis biri Barca'da oynuyorum diye yatisa devam edemez mi