Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın, müslüman renktaşlarımızın bayramı, olmayanların da tatili mutlu geçsin. :)

Aso transferi geceden sabaha yine olumluya dönmüş. İyice arap saçına döndü transfer fakirliğin gözü körü olsun. Para olacak işte basacaksın alacaksın. Dursun başganım donanım haber ölücüsü gibi hem indirim hem taksit peşinde kaç aydır. Sonra vay efendim çok para harcadı. Ne yapsın bu adam daha. :asd22:

Arda bir yere gitmediğine göre tek seçenek Türkiye kalıyor. Muhtemelen Özbek onu getirecek, takımın tüm ahengi bozulacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asomo yu bayram sabahı açıklarlar diye bekliyordum ama demek ki halen kesinleşmemiş.:red:

Gitmedi mi bu Sinan denen varlık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda bir yere gitmediğine göre tek seçenek Türkiye kalıyor. Muhtemelen Özbek onu getirecek, takımın tüm ahengi bozulacak.

Hiçbir yere de gitmeyebilir.

Transfer olmak icin yarim sene mac yapmamayi goze almis biri Barca'da oynuyorum diye yatisa devam edemez mi

O ayrı, bu ayrı. O dönem Barça'nın Arda'ya karşı bir isteği vardı. İki taraf da fedakarlık yaptı.

Ama şuan Arda bariz bir şekilde istenmiyor. Geçen hazırlık maçında Arda ve yanılmıyorsam Douglas hariç tüm oyuncuların maçta oyuna girmeleri vb nedenler Arda'nın gitmesinin istendiğinin açıkça göstergesi. Douglas gitti yanılmıyorsam. Sıra Arda'da.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arda Turan takımın kimyasını bozar, mahvoluruz bir çuval incir berbat olur.

Euro 2016'da ne yaptığını gördük ıslıklar başlayınca oyunu bıraktı 60.dakikada, sahadaki diğer futbolcuların emeğine yazık, kimsenin kimsenin geleceği ile oynama hakkı yok, yerler duygusal futbolculuğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt